Ha a főnök meg akar tartani engem mint munkaerőt (felmondtam) akkor nem illene valamit felajánlania a maradásért cserébe?
Vissza szeretnél menni, vagy miért érdekes számodra, hogy meg akar tartani?
Miért gondolja, hogy ezzel a kijelentéssel meg tud tartani? Bízol valamiféle pozitív változásban?
Nem lehet, hogy csak illemből mondta,hogy visszavár?
Ezzel sincs amúgy baj, velem megtörtént, hogy 0% esély van rá, hogy én visszamenjek a volt munkahelyemre, de azért mondta a HR-es, hogy ha elmúlik a betegségem, akkor várnak vissza. De azt egy szóval nem mondta, hogy könnyebb munkát végezhetnék, mint korábban. :) Jót mosolyogtam rajta és megköszöntem. Nem is gondolkozom rajta tovább.
"Vissza szeretnél menni, "
MÉg el se jöttem!! 60 napos a felmondási időm!
még bőven ott vagyok.
"Miért gondolja, hogy ezzel a kijelentéssel meg tud tartani? "
Hát pont ez a kérdésem!! Hogy mi a "deal"? Maradjak? oké maradok! Miért? mennyiért? Ez a kérdés pont!
"hogy nem tud olyat ajánlani, amiért maradnál"
Tudna az... csak az pénzbe kerülne.... érdekes, a saját smemihez se értő még érettségivel se(!!!) rendelkező rokona megér neki egy jó 450.000-es kamu állást a semmire.
ennyit kap.
aki meg ért valamihez és csinál is valamit (én pl) az meg kapja a 260 bruttót.
Hát ha oda van pénz rám is lenne! Vagyis tudna az ajánlani olyat. csak akkor rokonkára lehet nem maradna.
Szerintem mondd meg neki szemtől szembe hogy magasabb fizetésért maradsz
Ha nem egyezik bele se buksz semmit..
"Szerintem mondd meg neki szemtől szembe hogy magasabb fizetésért maradsz"
Azt tudja mennyit adnak az új helyemen.
Ott van nála a labda: übereli és maradok.
eleve normális helyen mint keres egy semmihez se értő még nem is érettségizett akárki 450.000-es bérrel???
aki nagyon be se jár, ha bejön 2 óra facebook és hazamegy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!