Mit lehet kezdeni portás és éjjeli őrként ha nem olyan a hely?
Alapból 2en vagyunk de a kollégám szó szerint semmit nem beszél hiába próbálkozom így 12órát vagyunk egy légtérben. Ő 12órában éjjelre jön,én 24ben vagyok.
Aludni nem lehet mert egy kis helyiségben vagyunk. Csak egy gurulós szék van ami kicsit dönthető. Tv nincs, marad a mobil de azt se lehet nyomkodni állandóan. Az irodába villanyt nem lehet kapcsolni mert zavarja őt, meg rossz kilàtni így olvasás tanulás stb kizárva..
Konyvet olvasni nem tudsz?
Vagy vallalni telefonos hazakiserest. Felhiv az illeto es beszelgettek es vigyazol ra.
Kutyat nem vihetsz? Kimesz es jutfalattal tanitod: labnalkovetes,ul,behivas stb.
Akar kutyarais vigyazhatnal penzert.
Tanulj meg mukormot kesziteni noknek es odahivhatsz noket es megcsinalod a kormuket. 1 manukur 3-4 ora. Szepen elslisszan az ido. Pedikur is mehet.
Munkahelyet váltani.
Miért érdeke a munkáltatónak ilyen hulladék életkörülmény a dolgozóinak?
Van számítógép ott lehet videót nézni de nekem a sötétben bántja a szemem a kijelzo fénye.
De kb ennyi amit lehet csinálni..
Miért 24 órázik bárki is? Ezt sose értettem.
A munkaidő az 6-8-12 óra, nem 24.
Párszor csináltam én is, azóta ha egy hirdetésben meglátom a 24-es számot, már lapozok is.
De, hogy a kérdésre is válaszoljak:
Semmit, unatkozni. Erről szól a portás munka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!