Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Ha csak 2015 ben volt utoljára...

Ha csak 2015 ben volt utoljára munkám de beírom az önéletrajzba hogy 2022 ig voltam ott abból lehet baj?

Figyelt kérdés
Egy portás állást akarok meg pályázni. Ha felvesznek és megnézik a rózsaszín könyvet érdekli őket vajon??

2022. júl. 12. 16:59
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Dettó így vagyok én is, csak én 2017-től. Én is félek, hogy majd hátrányom lesz belőle, vagy b.szogatnak miatta, holott nem jókedvemből nem dolgoztam, pszichés problémáim voltak. 2019-ben dolgoztam egy hetet, de azt nyilván nem írom be (onnan is pszichés problémák + családi tragédiák miatt jöttem el, plusz a munka is olyan volt, amit lelkileg nem bírtam).
2022. júl. 12. 17:07
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Én is hasonló cipőben járok, engem is érdekel...
2022. júl. 12. 17:09
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Én 18ban végeztem az egyetemet, diploma 20ban lett meg. Nem rég dolgozom, annyit mondtam, hogy családi és egészségügyi okok miatt nem tudtam hamarabb munkába állni. Ennyi.
2022. júl. 12. 17:14
 4/7 anonim ***** válasza:
35%
Fölösleges hazudni. Minden munkahelyen kérik az előző helyről kapott kilépő papírokat. Ott meg feketén - fehéren le van írva, meddig tartott a munkaviszony. Nem szerencsés már a legelején hazugsággal indítani.
2022. júl. 12. 18:32
 5/7 anonim ***** válasza:
35%
4.: Senki nem akart hazudni... Még célzás sem volt rá. A kérdés az volt, hogy származhat-e belőle hátrány.
2022. júl. 12. 18:41
 6/7 anonim ***** válasza:
72%
Kb ugyanaz. 😃
2022. júl. 12. 19:28
 7/7 anonim ***** válasza:
79%
Portás állásnál? Valószínűleg nem fogja érdekelni a HR-est a múltad
2022. júl. 12. 22:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!