Ha csak 2015 ben volt utoljára munkám de beírom az önéletrajzba hogy 2022 ig voltam ott abból lehet baj?
Figyelt kérdés
Egy portás állást akarok meg pályázni. Ha felvesznek és megnézik a rózsaszín könyvet érdekli őket vajon??2022. júl. 12. 16:59
1/7 anonim válasza:
Dettó így vagyok én is, csak én 2017-től. Én is félek, hogy majd hátrányom lesz belőle, vagy b.szogatnak miatta, holott nem jókedvemből nem dolgoztam, pszichés problémáim voltak. 2019-ben dolgoztam egy hetet, de azt nyilván nem írom be (onnan is pszichés problémák + családi tragédiák miatt jöttem el, plusz a munka is olyan volt, amit lelkileg nem bírtam).
2/7 anonim válasza:
Én is hasonló cipőben járok, engem is érdekel...
3/7 anonim válasza:
Én 18ban végeztem az egyetemet, diploma 20ban lett meg. Nem rég dolgozom, annyit mondtam, hogy családi és egészségügyi okok miatt nem tudtam hamarabb munkába állni. Ennyi.
4/7 anonim válasza:
Fölösleges hazudni. Minden munkahelyen kérik az előző helyről kapott kilépő papírokat. Ott meg feketén - fehéren le van írva, meddig tartott a munkaviszony. Nem szerencsés már a legelején hazugsággal indítani.
5/7 anonim válasza:
4.: Senki nem akart hazudni... Még célzás sem volt rá. A kérdés az volt, hogy származhat-e belőle hátrány.
7/7 anonim válasza:
Portás állásnál? Valószínűleg nem fogja érdekelni a HR-est a múltad
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!