Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Gáz ilyenkor pulcsiban ülni...

Gáz ilyenkor pulcsiban ülni az irodában a bekapcsolt légkondi miatt?

Figyelt kérdés
8-an vagyunk egy irodában, ebből 4-nek mindig melege van, 2-nek mindegy, és 2 peddig mindig fázik. Én az utóbbi kettőhöz tartozom, legtöbbször pulcsiban ülök, mert mindig megy a klíma. Múlt héten meg is voltam fázva, mert akkor még a klíma alatt ültem, de ezen a héten már cseréltem helyet mással. Sajnos nem igen hajlandóak kompromisszumra a munkatársaim, csak néha 10-15 percre kikapcsoljuk, de utána már mondják, hogy megdöglenek a hőségben, és muszáj visszakapcsolniuk.

2022. júl. 21. 15:18
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
23-24 fokra van állítva, de nekem az is valahogy túl hideg. Csak én ezt mondjuk nem értem, hogy nálunk bent is 25-26 fok van a lakásban, és tök jól el lehet lenni. Pláne ha csak ül az ember, nem is mozog, akkor mégis mitől lenne melegük? Ha megy a klíma, az asztal felülete is hideg lesz, meg még az ajtó kilincse is. Volt hogy bejöttek más irodákból hozzánk, és mondták hogy jégverem van bent. De lehet hogy a klíma túl erős, annak ellenére is, hogy 23-24 fokra van állítva.
2022. júl. 21. 22:33
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

"23-24 fokra van állítva, de nekem az is valahogy túl hideg."

a szervezeted van többre állítva. mert ha odakint majdnem 40 fok van, akkor nem 23 körüli beltéri hőmérsékletre számít.

2022. júl. 21. 22:38
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

Elvileg az az egészséges, ha 8-10 fok az eltérés a kinti hőmérséklethez képest.

Amúgy én hosszú ujjú ing+vastag blézer+rózsaszín Peppa malacos polár takaró kombinációban dolgozom, még senki nem szólt rá semmit, de ismernek már, tudják, hogy jönne rá válasz :D

2022. júl. 25. 12:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!