Légkondisok! Ti bekapcsolva hagyjátok a klímát egész éjszaka?
Sajnos tetőtéri a szobám, úgyhogy én általában egész éjszaka benyomva hagyom. Így szoktam:
- 26 fokra állítom a klímát
- legalacsonyabb hűtési fokozaton
Ilyenkor általában egy jóleső fázás szokott rám jönni, úgyhogy mindig betakarózom, mégis csak úgy az igazi aludni.
Ti hogy szoktátok csinálni?
Én, vagyis mi nem szoktuk bekapcsolva hagyni estére.
Általában kinyitjuk az ablakot estére és az bőven elég.
Gyűlölöm a hőséget, főleg aludni nem bírok benne, ha rajtam múlna, menne éjjel-nappal tökig nyomva. De itt olyan a népsűrűség, hogy az csoda, ha egy lakásnak van legalább egy ablaka a gangra vagy a lichthófra, nemhogy a szabad utcára. Itt ha valaki klímát mer járatni csendespihenő időben, fél méterrel a szomszéd, öt méterrel másik nyolc és tíz méterre másik negyven szomszéd ablakától, belé állítják a baltát. Szeptember közepéig nem fog 30 fok alá menni az áthevült belváros, itt nincs olyan, hogy hajnalra lehűl a levegő, egy pár napos hidegfronttól nem történik semmi.
Napközben járnak a klímák (40 lakásra jut 8), aztán ha látja az ember, hogy jönnek haza a feljelentgetős, ordítozós, balhézós és irigy tagok nyitott ablaknál pusztulni, nem aludni és vergődni a saját izzadságukban, akkor szépen leoltja. (Akik egyébként nyolcszor több pénzt elszórnak az életükben minden másra, mint például én.) Most például járathatnám max fokozaton egész hónapban, mert úgyis megy a légkalapács, ami elnyomja.
Köszönöm a válaszokat!
#8 ez elég borzalmasan hangzik, megkérdezhetem, hogy melyik városban laksz? Egyébként én szarnám le, hogy kit mi idegesít, járatnám a klímát ugyanúgy. Mit tudnak tenni? Feljelentenek vagy mi?😅 Eléggé vicc kategória.
Aug 1-ig igen.
Utána szerintem nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!