Ha valaki a facebookon tételesen felsorolja az összes munkahelyét (tól ig évvel) de egy helyet kihagy ahol 15 évet volt, arra mi lehet a magyarázat?
Ahol 1 éve van hely az ott van. Ahol 20 éve dolgozott pár hónapot mindössze az is ott van.
de ahol kemény 15 évet lehúzott, na az nem szerepel.
vagyis a lista majdnem teljes, de éppp az ahol 15 évet a legtöbbet volt, na az mintha nem is létezne. nyilván nem csak kifelejette...
Erre mi lehet a magyarázat?
Több dolog is lehet:
-Szégyelli
-Adott intézmény megkérte hogy ne tegye ki hogy ott dolgozott
-Adott intézménynek nincs Facebook-profilja
-Amikor megadta őket valóban elfelejtette (mondjuk részeg volt) utána meg nem nézte meg újra és azóta is úgy maradt
"-Adott intézménynek nincs Facebook-profilja
Ahhoz ugyan miért kéne face profil hogy leírjam X Kft 2000-2015-ig?: nem is értem a felvetést se.
-Amikor megadta őket valóban elfelejtette (mondjuk részeg volt) utána meg nem nézte meg újra és azóta is úgy maradt"
világos. 50 éves vagyok, 30 éve dolgozom (kb), abból 15-öt vagyis dolgos életem felét 1 helyen -és mit felejtek ki? Azt.
világos. életszerű.
és később sem pótolom noha 5 másodperc alatt bepötyöghetem.
de azért 15 évet ott volt. világos.
rablánc volt a lábán talán?
"Én letitkosítottam az összes munkahelyet, hogy ne lássa senki"
És ennek MI KÖZE ahhoz amit én kérdeztem azt elárulod?
Mellesleg VELEM SZEMBEN aztán hiába is tiktosít le bármit is ez a hülye tróger, mert VELE DOLGOZTAM 15 évig így ÉN AZTÁN tudom hogy ott volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!