Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Lehet hogy ezért nem vettek fel?

Lehet hogy ezért nem vettek fel?

Figyelt kérdés

Multheten voltam interjún, jól ment az egész szerintem, amíg nem kérdeztem meg, hogy megnézhetem-e a raktárat ahol dolgozni fogok.

A raktárvezető azt mondta hogy csak engedélyel lehet + munkavédelmi cipő + láthatósági.

Tudni kell rólam hogy édesapámnak sokszor segítek pakolni, ezért van munkavédelmi cipő az autóban + láthatósági is természetesen.

Amikor mondtam nekik hogy van cipőm és láthatóságim is, ha lehet megnézném akkor, kicsit furán néztek rám, próbáltam nem tolakodó lenni.

Lezártuk az interjút és el indultunk a raktárba.

Érdekes módon a rkt. Vez. konkrétan megmondta már itt hogy mennyi a bér, és minden mást is egyenesen elmondott.

Sajnos 1 héttel később szóltak hogy mást vettek fel.

Lehetséges hogy én rontottam el ezzel, hogy megszerettem volna nézni a raktárat?

2022. júl. 18. 18:40
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Furcsa lenne, szerintem pont jó dolog érdeklődést mutatni. Nekem inkább az jutott eszembe, már megvolt kit vesznek fel, te már csak tisztelet kör voltál. Lehet emiatt nem se akarták megmutatni.
2022. júl. 18. 18:47
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Lehet valami ellnőrnek néztek
2022. júl. 18. 18:51
 3/8 A kérdező kommentje:

1

Lehet.

Alapból 1 nappal eltolták az interjút, már az fura volt.

2022. júl. 18. 18:53
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Biztosan nem ez volt az oka.
2022. júl. 18. 18:54
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Lehet hogy ez volt... Vannak antiszociális emberek. Lehet hogy túl határozott, magabiztos ember benyomást keltettel, és ez nem mindenkinek jön be.
2022. júl. 18. 19:10
 6/8 A kérdező kommentje:

5

Fura, ezt már megkaptam az előző munkahelyemen egyszer..

Ha vezető lennék lehet énis így gondolkodnék, az a jó ember aki nem kérdez, ugye.. 😟

2022. júl. 18. 19:15
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

5. Vagyok. Én mindig értékelem ha kérdez egy új kolléga. Legalább érdekli!! (közepvezeto vagyok).

De például az én főnököm nem szereti. Azonnal tamadasnak veszi... nem vagyunk egyformák.

2022. júl. 18. 20:17
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem hiszem hogy emiatt nem vettek fel de ha mégis ez lenne az oka nem vesztettél semmit,gondolhatod milyen munkahely lehet az olyan ahol azért nem veszik fel az embert mert meg akarja nézni hol fog dolgozni
2022. júl. 18. 21:11

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!