Lehet hogy ezért nem vettek fel?
Multheten voltam interjún, jól ment az egész szerintem, amíg nem kérdeztem meg, hogy megnézhetem-e a raktárat ahol dolgozni fogok.
A raktárvezető azt mondta hogy csak engedélyel lehet + munkavédelmi cipő + láthatósági.
Tudni kell rólam hogy édesapámnak sokszor segítek pakolni, ezért van munkavédelmi cipő az autóban + láthatósági is természetesen.
Amikor mondtam nekik hogy van cipőm és láthatóságim is, ha lehet megnézném akkor, kicsit furán néztek rám, próbáltam nem tolakodó lenni.
Lezártuk az interjút és el indultunk a raktárba.
Érdekes módon a rkt. Vez. konkrétan megmondta már itt hogy mennyi a bér, és minden mást is egyenesen elmondott.
Sajnos 1 héttel később szóltak hogy mást vettek fel.
Lehetséges hogy én rontottam el ezzel, hogy megszerettem volna nézni a raktárat?
1
Lehet.
Alapból 1 nappal eltolták az interjút, már az fura volt.
5
Fura, ezt már megkaptam az előző munkahelyemen egyszer..
Ha vezető lennék lehet énis így gondolkodnék, az a jó ember aki nem kérdez, ugye.. 😟
5. Vagyok. Én mindig értékelem ha kérdez egy új kolléga. Legalább érdekli!! (közepvezeto vagyok).
De például az én főnököm nem szereti. Azonnal tamadasnak veszi... nem vagyunk egyformák.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!