Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Szerintetek felnyomjuk a...

Szerintetek felnyomjuk a kollégánkat a vezetőségnél?

Figyelt kérdés

Heti 1 alkalommal be kell jönni dolgozni a többi Home Office, és abban az egy napban amikor itt van bent, szinte folyamatosan csak internetezik, telefonozik, meg olvasgat.

Ennek ellenére mindig mindennel kész van határidőre, és így is Ő csinálja a legtöbb mindent, és hiba nélkül dolgozik.

Viszont nekünk bár kevesebb feladatunk van, azért rendszeresen úszunk a munkában, szerintetek szólhatunk a vezetőségnek, hogy látjuk, hogy a kolléga internetezik és ráér, ezért átvállalhatna tőlünk néhány dolgot?

2022. júl. 13. 12:30
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
Isten ovjon a Hozzad hasonlo aljas kollegaktol mindannyiunkat!
2022. júl. 13. 13:47
 12/22 anonim ***** válasza:
0%
Az lenne a helyes megoldás, hogy valahogy akadályozátok, lassítsátok, rontsátok el a gyorsabb kolega munkáját. Utánna szóljatok a fönöknek.
2022. júl. 13. 14:07
 13/22 anonim ***** válasza:
100%
12-es, aztán ő elmegy máshova, mert elege lesz a szemétkedésből és az ő mostani munkáját is a kérdező csapata fogja elvégezni. :-)))
2022. júl. 13. 14:11
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
Ha azonos munkakört töltötök be, akkor inkább megpróbálnék arról tájékozódni tőle, hogy mitől sokkal hatékonyabb, mint én - és megpróbálnék fejleszteni a saját munkamódszereimen! Ha nem azonos a munkakör, akkor meg nincs köze ahhoz, hogy képtelenek vagytok elvégezni időre a munkátokat. Ekkor is érdemes lenne egy önvizsgálatot tartani - főleg az alkalmazott munkamódszereket, energiák elosztását górcső alá téve! Én például vettem a fáradtságot és sok időt beleöltem abba, hogy hatékonyabb lehessek, - nem akartam egész nap a szememet, agyamat folyatva egyesével bepötyögni mindent, amivel dolgoznom kellett! Vettem a fáradtságot és utána olvasás, internetes kommunikáció után megírtam olyan makrókat, amelyek 10-15 másodperc alatt megírtak azt megelőzően 2,5 - 3 órányi időket felemésztő munkákat! Megmutattam a többieknek és mindenféle hátsó szándék, ellenszolgáltatás elvárása nélkül feltártam, rendelkezésükre bocsájtottam a lehetőséget arra, hogy ők is használják, - de csak akkor, ha akarják! -Soha nem erőltettem ilyen jellegű dolgok átvételét számukra, - felnőttként el tudják dönteni, hogy ez nekik jó-e vagy sem. Volt, aki élt a lehetőséggel és volt, aki nem, - mert félt a számítógéptől, nem bízott a makró hatékonyságában. Akik nem adták fel az elveiket, azok azóta is egyesével pötyögnek, a haladóbbaknak pedig lett idejük "mást" is csinálni. Nem sértődtem meg azokra, akik másként gondolták, - elfogadtam, hogy ők ilyenek! Szerintem gonosz törekvés csak azért ártani másoknak, mert neked nem megy olyan jól a sorod! Ennyi!
2022. júl. 13. 14:16
 15/22 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként legyél óvatos az aljassággal, mert sok esetben "nyal vissza a fagyi"! Az olyan embernek, aki ennyivel hatékonyabb tud lenni másoknál, arra is meg van az intelligenciája, hogy levédje magát az aljas szándékú emberekkel szemben! Nem kell neked tudnod arról, hogy miről készül monitorkép és mely fájlokról készülnek biztonsági másolatok - mentési és meta adatokkal alátámasztott módon. Nekem is volt egy olyan "kollégám", aki abból csinált "nemzeti sportot", hogy másokat próbált meg folyamatosan kontrollálni, - miközben a saját munkáját képtelen volt önállóan, normálisan elvégezni. Pofára is esett egy szép napon, amikor ment lihegve jelenteni a főnököknek, mert a közösség összefogott ellene és rögzített adatokkal támasztotta alá azt, hogy szándékosan szabotálta mások munkáját. Csak a legfelsőbb körökben található "csendes patrónusának" köszönhette, hogy nem b@szták ki az utcára azonnali hatállyal, mint a macskát!
2022. júl. 13. 14:25
 16/22 anonim ***** válasza:
100%

Lehet, ha nem őt figyelnétek állandóan, mikor mit csinál, ti is hamarabb kész lennétek a munkátokkal és lenne egy kis időtök pihenni...

Undorítóak vagytok amúgy, remélem, van egy kis esze a kollégának és otthagyja ezt a nyomorék bagázst, aztán az ő munkája is rátok szakad.

2022. júl. 13. 15:57
 17/22 anonim ***** válasza:
100%
Na itt is van az egyik maki-kollégád a #12-es személyében.
2022. júl. 13. 16:53
 18/22 anonim ***** válasza:
100%

"így is Ő csinálja a legtöbb mindent, és hiba nélkül dolgozik."

"Viszont nekünk bár kevesebb feladatunk van, azért rendszeresen úszunk a munkában, szerintetek szólhatunk a vezetőségnek, hogy látjuk, hogy a kolléga internetezik és ráér, ezért átvállalhatna tőlünk néhány dolgot?"

Szerintem inkább magatokat "nyomjátok fel" ha már ennyire szarul dolgoztok :)

2022. júl. 13. 18:30
 19/22 anonim ***** válasza:
100%
18-as, én is erre gondoltam. Ha mindezt így elmondják a főnöknek, gyakorlatilag feltárják előtte, hogy ennyivel rosszabb az ő munkájuk hatékonysága. És lehet, hogy a főnök úgy dönt, a rosszul dolgozó emberek között kezd nagy tisztogatásba. :-))))
2022. júl. 13. 21:07
 20/22 anonim ***** válasza:
100%
Na az ilyen retkes kommunistáktól mentsen meg a Jóisten, mint a kérdező.
2022. júl. 13. 22:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!