Szerintetek felnyomjuk a kollégánkat a vezetőségnél?
Heti 1 alkalommal be kell jönni dolgozni a többi Home Office, és abban az egy napban amikor itt van bent, szinte folyamatosan csak internetezik, telefonozik, meg olvasgat.
Ennek ellenére mindig mindennel kész van határidőre, és így is Ő csinálja a legtöbb mindent, és hiba nélkül dolgozik.
Viszont nekünk bár kevesebb feladatunk van, azért rendszeresen úszunk a munkában, szerintetek szólhatunk a vezetőségnek, hogy látjuk, hogy a kolléga internetezik és ráér, ezért átvállalhatna tőlünk néhány dolgot?
"mindig mindennel kész van határidőre, és így is Ő csinálja a legtöbb mindent, és hiba nélkül dolgozik"
Akkor nem értem a problémát. Nem ez lenne a munkavégzés lényege?
Vagy dolgozzatok ti is hatékonyabban.
Most komolyan büntetnéd azt az alkalmazottat, aki a leghatékonyabb a csapatban? Logikus.
Ha te is úgy látod, hogy ő csinálja a legtöbb mindent, akkor ne. Vagy varázsló, vagy egyszerűen hatékonyabb nálatok.
Az nem kóser, hogy ő még többet dolgozzon csak azért, mert ti lassabbak vagytok.
Ilyeneket én is csináltam - és amúgy senkinek nem szóltam róla, pont ezéet hogy ne sózzanak rám hálából több munkát. A "standard" határidőkkel dolgozom, általában pár nappal korábban adom le a feladatot, így a felettesem le van nyűgözve hogy gyorsan dolgozok, nekem meg van egy csomó szabadidőm. :D az a trükk hogy a kollégáknak nem szabad észrevenniük, mert ez lesz belőle mint fent a kérdésben....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!