Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Munkahely,aggódás?

Munkahely,aggódás?

Figyelt kérdés
Sziasztok! A héten kezdek egy munkahelyen,de nagyon aggódom,izgulok mivel még sosem dolgoztam gyárban. A munkahely tudom hol van,voltam megnézni merre található,az utat is tudom. Viszont egy dologtól tartok,az épület előtt található egy fotocellás ajtó,előfordulhat hogy nem nyílik ki ilyenkor meg kell várnom míg jön egy dolgozó,de attól tartok mivan ha nem fog jönni senki,illetve hogy találom majd meg hova kell mennem?
2022. júl. 12. 17:21
 1/2 A kérdező kommentje:
Mert csak annyit mondtak hogy majd elvileg már ott lesznek munkások akik megmondják.
2022. júl. 12. 17:22
 2/2 anonim ***** válasza:
35%

Vigyél üvegvágót. Vágd ki a körbonalad kb olyan formátumban mintha örömmel szaladnál be a gyárba dó'gozni és ez lenne minden álmod. És lépj be. Will kommen feliratot meg fújj rá.

Legalább megismernek hogy szakmabeli vagy a gyárban, vágni is tudsz, festeni fényezni is, de még gondolkodni is, es te leszel az év dolgozója es egyből lesz ezer spanod is.

Vagy

Állj toporogva szerencsétlenül és sírd el magad, vedd le a sisakod is, lógasd az orrod, kérj igazolást a késésért,.pisilj be, elhaló hangon egy fogatlan alkesztől kérj tanácsot hogyan juthatsz be a védett objektumba, és sírj a vállán.

2022. júl. 12. 17:31

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!