Mennyi idő mostanában, mire találsz magadnak állást?
Figyelt kérdés
Jelenleg van állásom, azonban szeretnék váltani, egy hónapja kezdtem el aktívabban állást keresni, eddig 86 helyből csak 4-en jeleztek vissza.
Másnak is ilyen rosszak az arányok?
2022. júl. 12. 10:01
2/12 anonim válasza:
Fél éve nem találok,huszonévesen.
3/12 anonim válasza:
3 éve kerestem állást utoljára, akkoriban kb 2 hónap volt találnom újat. 25 helyre én is beadtam a jelentkezésemet legalább, és ebből reagált 4-5.
4/12 anonim válasza:
2 hét alatt találtam.
Volt olyan jelentkezésem, amire 9 hónap után reagáltak: nagyon tetszett nekik az önéletrajzom és azt szeretnék, ha bemennék egy személyes interjúra. Már a jelentkezésemre sem emlékeztem
6/12 anonim válasza:
Még aznap felhívtak és rá 1 hétre kaptam ajánlatot.
9/12 Metionin válasza:
Pont egy éve kerestem állást, sok helyről szinte azonnal válaszoltak, viszont az interjúk szétcsúsztak a szabik miatt. 3-4 kör volt mindenhol, sokszor 2 hetes eltolódásokkal. 12 helyre adtam be, 8 válaszolt, ebből 2 egyből elutasítóan, a többihez interjúztam.
10/12 anonim válasza:
Még sosem kerestem állást, mert még tanulok. De már dolgoztam/dolgozok. Néha megkeresnek ajánlatokkal.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!