Lehet felmondanak neked?
Tegnap munka előtt a főnököm hívott elbeszélgetésre. Feltett néhány kérdést nekem: Biztosan itt akarok dolgozni, és hogy jövök ki a többi kollégával. Mondtam, hogy igen, és hogy jól a kapcsolatom. Erre hirtelen átváltott a hangulata. Mert, hogy néhány kolléga jelezte, hogy lassú a munkád és nem megfelelően dolgoztál. Itt szóhoz sem jutottam. Megfenyegetett, hogy: Be van kamerázva a hely, és pontosan megtudjuk mit csinálsz rajta, holnap reggel vissza fogják nézni, és ha úgy ítélik meg akkor nem maradhatok tovább. Ez olyan rosszul érintett, hogy ott helyben sírni kezdtem. Egyéb hozzáfűznivalóm van? Igazából nem akartam mentegetőzni hiába mondanék bármit ezekután bocsánatot kértem, majd elmentem dolgozni.
Nem is tudtam hova tegyem ezt a dolgot. A főnököt állásinterjún egy sokkal lazább, empatikusabb személynek láttam. Talán lehet rossz napja volt azért. Meg ma találkoztam először a területi képviselő úrral is, ma volt üzletlátogatáson, lehet emiatt is volt ez a mai leszidásom.
Hozzátenném a dolgokhoz, hogy pályakezdő dolgozó vagyok 7 napja dolgozom (egyébként próbaidőben vagyok), és rengeteg mindent nem tudok. Igen lehet hibáztam, lassú voltam, de végeztem a dolgom és nem lazsáltam. Elsőre nagyon sok az új dolog amiről lövésem nincs szerintem nem várható el hogy mindent tudjak. Mondjuk lehet többet kéne kérdeznem akkor a többiektől.
Ma összeszedtem magam és gyorsabban csináltam a feladataimat. Remélem megtartanak, nem akarok már 1 hét múlva repülni az első munkahelyemről. Szörnyű lenne, otthon kapnék érte nagyon.
Mi lesz velem vajon? Más is járt hasonlóan?
Hihetetlen! Innen is kirúgtak. Az agyamat eldobom.
Ismét behívtak irodába és elmondták, hogy sajnálják de nem fognak megtartani, így ez kevés lesz. Már kezdtem megörülni, hogy lement egy hónap. A frankó az még a dologban, hogy először lehettem volna szabadságon, hát most már nem. Munkanélküli lettem, kereshetem a 3. munkahelyet. Egyszerűen nem tudom ép ésszel felfogni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!