Felmondanátok a helyemben?
most dolgozok itt lassan 3 hete egy nyomdában, de úgy érzem,hogy ez nem fog menni.. 3 hónap próbaidőben vagyok és most érkeztek új gépek, amik állítólag egy személyes gépek(ezt mondták) de két ember is alig bírja, én szedem le füzeteket és mellette pántolnom is kell..ami lehetetlen egyedül megcsinálni,mert közben összegyűllik a sok füzet és számolgasd is össze... Ventilátorok sincsenek..mellette akkor még pörögjek...(pihenni sincs időd).
Az új gépet se tudtam megtanulni,mert valakinek lekell szednie és pántolni a dolgokat. Folyik rólam a víz, rosszul is vagyok mellette,szédülök stb. de nem érdekli senkit, mert a Főnök a db szám kell,hogy meglegyen... minél több annál jobb... kevesen is vagyunk, de több személyt nem is akarnak felvenni. Érdemes-e őket feljelenteni? mivel nem tesznek eleget a dolgozóknak.... nincs ventilátor, se klíma .. vagyis 1 van de az a gépnek... Tanulni jöttem ide...de így nem lehet, 1-szer megmutattak mindent és ennyi..
Mondj fel ha ennyire xar.
De előbb beszélj velük, hogy ez sok neked és a munkakörulmenyek se az igaziak.
Sajnos máshol is ilyen gyászosak az emberek felénk. Nálam alapból az összes gyár már kivan lőve olyan szinten megutáltam őket, annyit szoptam a semmiért..
Szóval el sem mentem volna oda a helyedben, nem hogy felmondásig jussak, ez max tapasztalat szerzésnek volt jó...hogy mit nem szabad.
Először is: 37 fokban szarod le a darabszámot meg a főnököt a földre poggyant füzetkéivel együtt, és legalább félóránként iszol egy dl vizet.
Másrészt hagyd ott a francba szerintem.
Ha van félretéve bőven pénzed amíg találsz új melót szerintem hamar találsz jobbat munkaközvetítő akár is nem csak az az 1 munkahely van akkor lépj minél előbb.
Amiket leírtál ez nagyon embertelen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!