Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Hogyan tudnám végre túltenni...

Hogyan tudnám végre túltenni magam egy munkahelyi kudarcon? Kirúgáson?

Figyelt kérdés
Már nem normális, hogy folyton ezen agyalok és már fárasztó vagyok önmagamnak is. Csak egy hét volt a "karrier", de három hete ezen gondolkodok éjjel-nappal és ezzel álmodok.

2022. júl. 9. 10:12
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Nem tudom még visszatér-e valaki erre a kérdésre, de most elmesélek nektek újabb híreket. Megtudtam, hogy aznap nem csak engem rúgtak ki, hanem még egy másik csajt is, akiről azt hittem ő jó és tapasztalt dolgozó. Akkor kezdett derengeni hogy ehhez a feladathoz kicsit elszámolták magukat a létszámban. Aztán hétről hétre kaptam híreket, hogy utána hárman leszámoltak, és most meg felmondott az a kolléga is, akit korábban vezetőnek neveztek ki a csapatban. Nem szép dolog kárörvendeni, tudom hogy a 7 főbűn között is szerepel, és nem is kárörvendek, inkább csak egyre jobban összeáll a kép. Most már kezdem érezni hogy nem a személyemmel volt baj, és biztos jobb hogy nem maradtam.
2022. aug. 7. 14:31
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!