Hogyan tudnám végre túltenni magam egy munkahelyi kudarcon? Kirúgáson?
Figyelt kérdés
Már nem normális, hogy folyton ezen agyalok és már fárasztó vagyok önmagamnak is. Csak egy hét volt a "karrier", de három hete ezen gondolkodok éjjel-nappal és ezzel álmodok.2022. júl. 9. 10:12
11/11 A kérdező kommentje:
Nem tudom még visszatér-e valaki erre a kérdésre, de most elmesélek nektek újabb híreket. Megtudtam, hogy aznap nem csak engem rúgtak ki, hanem még egy másik csajt is, akiről azt hittem ő jó és tapasztalt dolgozó. Akkor kezdett derengeni hogy ehhez a feladathoz kicsit elszámolták magukat a létszámban. Aztán hétről hétre kaptam híreket, hogy utána hárman leszámoltak, és most meg felmondott az a kolléga is, akit korábban vezetőnek neveztek ki a csapatban. Nem szép dolog kárörvendeni, tudom hogy a 7 főbűn között is szerepel, és nem is kárörvendek, inkább csak egyre jobban összeáll a kép. Most már kezdem érezni hogy nem a személyemmel volt baj, és biztos jobb hogy nem maradtam.
2022. aug. 7. 14:31
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!