Ciki hogy közmunkás vagyok?
#1: Mai világban sajnos megadatik, hogy sokan közmunkásokká válnak. Ez csak addig ciki, ha az illető meg sem próbál később tenni ellene.
#2: Az árak sokkal magasabban növekednek, annak idején én is eltengődtem a közmunkás fizuból, később irodai közalkalmazottként még jobb volt, majd szociális szférában már gyűjtögettem, jelenleg ugyanannál a szociális helynél lement a pénzem nullára vagy mínuszra. Érzékelhetően rosszabb lett az élet. Az egészségügyet, a szociális szférát, és a közmunkásokat pont letojják magasról.
#3: Semmi ilyesmitől nem függ, hogy kinek adódott párja és kinek nincs. Aki ilyet mond, v.sz.l. beképzeltként magas lovon is ül és igazából élettapasztalataim szerint onnan lehet legnagyobbat esni. Hitem szerint pedig mindenkinek meg van írva a hosszútávú komoly kapcsolat, illetve akár tanulás lehet leesni a magas lóról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!