Ha lehetne akkor lennétek közmunkások?
Figyelt kérdés
Csinálnátok a közmunkát?
Hogy álltok hozzá?
2022. jún. 20. 22:40
1/9 anonim válasza:
Konkretan mire gondolsz?
Nálunk pl szkenneltek a közmunkások azcirattárban.
2/9 anonim válasza:
Ha semmi más lehetőségem nem lenne akkor igen, de mellette keresnék másik munkahelyet
3/9 anonim válasza:
Szerintem mindig lehet közmunkásnak menni,kétlem hogy túljelentkezés lenne(úgy mondod mintha nem mindig lenne lehetséges).Max akkor mennék ha tényleg abszolút sehova se vennének fel pár száz km-es körzeten belül és az éhenhalás szélén lennék.
4/9 anonim válasza:
Voltam màr közmunkán.
Romák mellé voltam beosztva, igazából csak annyi volt, hogy engem csicskàztattak. Én cipeltem a felszereléseket, én végeztem el a munkàt és még néha le is nyúltak pár száz forinttal amire ha nemet mondtam megvertek.
A vicc az egészben, hogy nem voltam rászorulva, csak anyám nem engedte meg, hogy otthon poshadjak a nyáron és oda vettek fel a leghamarabb. Borzalmas volt, soha többet, inkabb éhen halok.
6/9 anonim válasza:
Ezt úgy kérdezed, mintha ez egy karrierlehetőség lenne.
Nem lennék közmunkás. Ennél bármilyen munka többet fizetne és elég sz*rul venné ki magát egy önéletrajzban, hogy közmunkás voltam valaha is.
7/9 anonim válasza:
3 évig volt szerencsém közmunkásnak lenni. Nem utcaseprő, hanem irodai. Többet nem mennék, nagyon megalázó volt. Az állandók egész nap csicskáztattak, ők meg nem csináltak semmit 3-szor annyi fizuért.
8/9 anonim válasza:
Hogy ugyanannak a munkának a dupláját végezzem a fizetés harmadáért? Soha!!
9/9 anonim válasza:
Menjen közmunkára az a jó büdös, aki az egészet kitalálta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!