Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mi a véleményetek a közmunkáso...

Mi a véleményetek a közmunkásokról?

Figyelt kérdés
Úgy általánosságban? 🤔

2022. ápr. 15. 09:28
1 2
 1/11 anonim válasza:
100%
Mi legyen? Ott is vannak bunkok és jófejek. Ahogy a legnagyobb képzettségüek közt is vannak undok taplók és kedves emberek. Ne a végzettség alapján ítélj.
2022. ápr. 15. 09:40
 2/11 anonim ***** válasza:
Semmi.
2022. ápr. 15. 10:26
 3/11 anonim ***** válasza:
73%
Én valahol sajnálom őket. Néha reggelente, amikor megyek és látom őket, elhondolkodom milyen lehet nekik. Söprik az utcát, szedik a szemetet miközben igyeznek láthatatlanok maradni a munkába igyekvő emberek és nagy terepjáróik előtt. Egy olyan élet előtt amire nekik esélyük sem lesz. Szar lehet, na.
2022. ápr. 15. 10:57
 4/11 anonim ***** válasza:
72%
Egy vicc hogy, kormány nem a bejárást vagy munkás szálott épit.Hanem a minimálbérnél is alacsonyab fizetésért kell dolgozni.Aki elválalja nem normális mert az árak a nyugdijt se követik nem hogy, közmunkás bért az idejét vesztegeti.Késöb meg beteg lesz azt meghal mert nem lesz pénz rendes elátásra.
2022. ápr. 15. 11:00
 5/11 anonim ***** válasza:
Sajnálom őket. De azért elgondolkozom azon is, vajon hányan vanak köztük, akik továbbra is tapsikolnak annak, hogy "dógozzunk meg a,segílyírt".
2022. ápr. 15. 13:18
 6/11 anonim ***** válasza:
43%
Én néha nem értem őket. Legalábbis az én városomban. Fiatal srácokat látok gazolni, miközben 20-20 kmre ott van két megyeszékhely tele multival akik folyamatosan keresik az embereket, és többszörösét fizetik annak amit most kereshenek. Persze ott dolgozni kell több műszakban, nem lehet inni cigizni is csak szünetben, de megéri.
2022. ápr. 15. 15:12
 7/11 anonim ***** válasza:
47%
Mondjuk kaphatnának több fizut. Bár nem sokat dolgoznak.
2022. ápr. 15. 16:12
 8/11 anonim ***** válasza:
85%

3 évig voltam közmunkás. Irodai, tehát nem a leveleket söprögettem.

Ugyanazt a munkát végeztem, mint a főállásúak, negyed annyi pénzért. Vagy még többet.

Az a véleményem, hogy egy undorító kizsákmányolás az egész. Persze a munkáltatóknak baromira megéri neggyedakkora fizuért dolgoztatni.

Akik meg utcát söpörnek, nekik bőven elég lenne 4 órában dolgozni ennyi pénzért.

2022. ápr. 15. 16:39
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Nem értem, hogy mi értelme.

Akikkel én találkozom söprögetőkkel nem sok munkát végeznek mert mindig gally részegek.

Előbb borulnak bele az árokba minthogy kigazolnák.

Nagyjából olyan mint egy megőrző felnőtteknek.

2022. ápr. 15. 17:27
 10/11 anonim ***** válasza:
80%
Dettó, mint 8-as, csak 3,5 évig voltam irodán ügyintéző közmunkásként felvéve. Az utolsó 2 év annyiban jobb volt, hogy mindenki az volt a szobában, így nem kellett már hallgatni a közalkalmazottak megélhetési gondjait a 3x annyi fizujukból.
2022. ápr. 16. 11:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!