Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » 8 általánossal már tényleg...

8 általánossal már tényleg csak közmunkás lehetek? 22/f

Figyelt kérdés

Gyermekkoromban nagyon nehezen ment a tanulás, többször buktam is. 😰

Már egy ideje közmunkás vagyok, szüleimnél lakom.

2022. ápr. 24. 19:09
1 2
 1/19 Miss Endzsi ***** válasza:
91%
Az a helyzet a gyárakba, takarításhoz is kérik.
2022. ápr. 24. 19:13
 2/19 anonim ***** válasza:
90%
Ha nehezen megy, akkor több időt kell csak beletolnod. Közmunkásként nyugodtan tudnál tanulni is.. kétlem hogy minden perced ki van töltve munkával.
2022. ápr. 24. 19:14
 3/19 anonim ***** válasza:
100%

22 évesen nem vagy lekésve semmiről. Íratkozz bele valami szakmára. Vagy esti suliba gyorsított érettségire és úgy több szakma közül tudsz választani.

Szerintem így nagyobb motivációd lesz a tanulásra, h látod, h anélkül csak a közmunka marad.

2022. ápr. 24. 19:17
 4/19 anonim ***** válasza:
11%
Katona is lehetsz
2022. ápr. 24. 19:19
 5/19 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező: tedd le az érettségit, utána felnőttképzésben szakmát is tanulhatsz, vagy szakgimnáziumban tanulj szakmát, sose késő, a saját érdekedben lépd meg, keress akár tanulási módszereket akár bármit, de tedd le az érettségit.
2022. ápr. 24. 19:23
 6/19 anonim ***** válasza:
82%
Ez csak azon függ mennyi munkát szeretnél bele fektetni a jövődbe, lehetsz sikeres suli nélkül is. De ahhoz kell tanulj valami újat, például meg tudsz tanulni programozni otthon a youtube tele van videókkal, és külföldön simán felvesznek persze ehhez nyelv is kell, de simán élhetsz Magyarországon és otthonról dolgozol és 4X keresed meg annak amit Magyarországon bárki más. Csak sok ember nem akarja beismerni, hogy ez lehetséges mivel ezzel elismerik, hogy bármi elérhető egy kis akarattal. Sok embernek ez sok munka, de hidd el megéri, ismerek egy srácot aki így dolgozik kb 1 évet tanult és most nagyon jó állása van.
2022. ápr. 24. 19:32
 7/19 anonim ***** válasza:
8%
Nem értem. Álláshirdetések alatt, ahol gyári munkát hirdetnek 8 osztállyal rendelkezők részére és 500 nettó a fizetés, mindenki csak röhög vagy fintorog, kevesellik.
2022. ápr. 24. 19:36
 8/19 anonim ***** válasza:
25%

A nyolc általános iszonyat gáz. Nagyon igénytelen emberek vannak meg ennyivel, ill. az is egy "életforma" pl. lomizás. Na ahhoz gyomor kell.

Ez az a legalja, akit mindenhol csak kihasználnak, eltaposnak, gyárban ha egyáltalán oda felveszik, vagy akárhol.

Alig van szakma, amit tanulhat, így kb. semmit nem csinálhat.

Izgalmas lesz, ha az egészséged tönkre megy, mert irodáról ne is álmodj.

Az emberek 99%-ának azért megy nehezen a tanulás, mert

a) lusta - ez elhatározás képessége

b) diszlexiás stb. - ezeket lehet szűrni, és lehet kezelni

2022. ápr. 24. 19:42
 9/19 anonim ***** válasza:
80%
Én többet keresek 8 általánossal, mint rokonom diplomaval. És gyárban dolgozok!
2022. ápr. 24. 19:43
 10/19 anonim ***** válasza:
83%

Ja, csak te a gyárban megdöglesz, a diplomás meg elvan simán.

A te egészségi állapotod jobban romlik, mint az övé, és aztán nincs az a gyár, ahol alkalmaznak, az övé nem romlik annyira.

A gyárakban nem véletlenül van a nagy jövés-menés.

2022. ápr. 24. 19:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!