Mi a különbség a közfoglalkoztatott és a közmunkás között?
Az önkormányzatnál dolgozik irodán jó ideje valaki, mégpedig szellemi munkakörben, állítólag ő közfoglalkoztatott.
Ugyanakkor a parkban gereblyéznek a közmunkások.
Mi a különbség?
Semmi, a kettő ugyanaz. Amúgy közmunkára el lehet menni irodába is. Én is ott dolgoztam jó ideig, mivel van érettségim és végzettségem is. Aztán a mostani munkahelyem átvett rendesen.
Bár mi mindig közfoginak hívjuk a dolgot, csak úgy. XD
"Amúgy közmunkára el lehet menni irodába is"
És ezt ki dönti el? mert gondolom senki se akar a parkba menni gereblyézni...
"3-mas, irodai munkához sok helyen minimum érettségi kell + nem árt, ha értesz a számítógéphez is. Pl. Word, Excel (sok helyen kérik a táblázatkezelést legalább minimális szinten), "
Akkor ezen logika alapján azért én felteszem a kérdés: HA netán egy több diplomás ember kerül a közmunka világába (netán!) akkor annak garantált az irodai helye?
mert hát ha egy félanalfabétát nem tesznek be irodába OKÉ de akkor egy több diplomást se tesznek be a parkba csikket szedni?
Vagy rossz a logikám?
"Nincs ilyen hogy garantált a helye"
Ja értem. csak az garantált hogy az írástudatlan nem megy irodába. az garantált.
De hogy a diplomás megy-e gereblyézni vagy sem az nem garantált.
Azt hittem ez oda vissza következetes működik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!