Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Napi 5 óra ingázást bevállalná...

Napi 5 óra ingázást bevállalnátok?

Figyelt kérdés
Sajnos a lakhelyem és környékén nincs számomra megfelelő munka, ezért csak Budapesten keresgélek, ami 90 KM tőlem. Nem tudok felköltözni Budapestre, nincs miből és szüleim nem támogatják a szobakeresést itthon, csak külföldre 500 euróval de belföldre nem, járjak szépen be.

2022. jún. 29. 12:23
1 2 3 4 5
 41/47 anonim ***** válasza:
70%
Minden nap hisztizel redditen, meg itt gyk-n, ha napi 1x nem látom a "Dunaújvárosban diplomáztam végig puskáztam, nem tanultam semmit, mit kezdjek magammal" vergődésedet, akkor egyszer sem, nagyon unalmas már.
2022. jún. 29. 17:35
 42/47 anonim ***** válasza:
68%

41 ezen beszartam:)))))

Én 26 vagyok kamionos havi 700 nettom van, diploma nélkül jól élek mert tenni kell a dolgokért nem csak sírni

2022. jún. 29. 17:53
 43/47 A kérdező kommentje:
Annak könnyű tenni a dolgokért aki életben akar maradni. Van aki kívánja a halált már.
2022. jún. 29. 18:24
 44/47 anonim ***** válasza:
23%

Már akkor nyertes voltál mikor a több millió kis ondósejtböl Te tudtál csak egyedül célba érni! Ez tudod mekkora dolog?! Gyerünk tedd a dolgod! Ez egy ajándék hogy élhetsz!

42#

2022. jún. 29. 18:34
 45/47 Kólauborkával ***** válasza:
71%
Egyszer fent egyszer lent. Nem lehet az embernek mindig jó, csak ki kell vészelni a rosszabb időszakokat és élvezni a jókat. Azt a keveset amit kaptunk élni felesleges elpazarolni.
2022. jún. 29. 18:38
 46/47 anonim ***** válasza:
34%
Sokszor kell majd ezt a vergődést olvasnunk majd?
2022. jún. 29. 19:27
 47/47 anonim ***** válasza:
67%

Biztos nem vállalnám be. 3 órákat ingáztam, de az is annyi idő, hogy az életed rámegy.

De több opciód is van, feltéve, hogy szeretnél informatikusként dolgozni.

1) Távmunka Pesten. Kérdezz rá a munkáltatónál, hogy hajlandó-e távmunkában alkalmazni, akár csak ideiglenesen, míg összegyűjtöd az albira valót. IT munkakörben ez nem hallatlan. Hátránya, hogy ha elakadsz, nehezebben kapsz segítséget, könnyebben elkallódsz.

2) Közelebb keresel munkát helyi kis cégnél pl. rendszergazdaként / honlapfejlesztőként. Persze jól nem fizet, de általában minden hülyét felvesznek, mert nincs miből válogatni. Hátránya, hogy nem lesz kitől tanulnod, mert valószínűleg egy személyben te leszel az IT részleg.

3) Keresel a közelben egy bármilyen munkát és közben gyakorlod a programozást, csiszolod a portfóliódat, ami alapján több esélyed lesz jó állásra. Hátránya, hogy ha nem vagy elég motivált, könnyen ottragadsz a gyenge állásban.

That's my two cents. Sok sikert!

2022. jún. 29. 19:45
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!