Napi 5 óra ingázást bevállalnátok?
Ez csak SSC munka, nem informatikus. A telefonos interjúban nettót kérdezett a nő.
Szó szerint ezt mondtam: "250 lenne a jó, de ne csak a pénz legyen a fontos, úgyhogy lemehetek akár 220 vagy 200-ra is ha úgy van". Nem hangoztatom az inkompetenciám, próbálok határozottnak tűnni.
Én nem tudom, hogy te most troll vagy, vagy tényleg így látod magad?
Elöször az önbecsülésedet kell helyre rakni, ha telefonból letudtál programozni valamit, akkor a munkahelyen is menni fog (most én mentegetlek, pedig megvetem a puskázókat :D ).
Szóval ne ennyire lentre rakd magadat. A munka jó kezdés, de lehet pszichológus is kéne.
Elsö körben, akkor szerintem 1 hónapot beleöohetsz az ingázásba. Fizetés után meg keress a közelben valamit. Amikor meg elég tapasztalatod vagy pénzed lett, akkor érdemes gondolkodni, hogy mi legyen.
Annyi biztos, hogy ha így látod magad, ahogy leírtad, akkor valamit változtatni kell, mert ezt elöadod egy interjú, soha nem fognak felvenni.
Esetleg kezd el megtanulni, ami kell az interjús tesztekre. Tanulni sosem késö, most már elmondhatom (4 évvel egyetem után), hogy többet tanulok, mióta vége az iskolának…. Ugye szabad a témaválasztás és magamnak tanulom. Jobban is megy, mint anno a “stressz helyzetben” - elvárások, tesztek, ZH-k stb…. Tanulni sosem késö, legalább azt látod mit várnak el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!