Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Napi 5 óra ingázást bevállalná...

Napi 5 óra ingázást bevállalnátok?

Figyelt kérdés
Sajnos a lakhelyem és környékén nincs számomra megfelelő munka, ezért csak Budapesten keresgélek, ami 90 KM tőlem. Nem tudok felköltözni Budapestre, nincs miből és szüleim nem támogatják a szobakeresést itthon, csak külföldre 500 euróval de belföldre nem, járjak szépen be.

2022. jún. 29. 12:23
1 2 3 4 5
 21/47 A kérdező kommentje:

Ez csak SSC munka, nem informatikus. A telefonos interjúban nettót kérdezett a nő.

Szó szerint ezt mondtam: "250 lenne a jó, de ne csak a pénz legyen a fontos, úgyhogy lemehetek akár 220 vagy 200-ra is ha úgy van". Nem hangoztatom az inkompetenciám, próbálok határozottnak tűnni.

2022. jún. 29. 13:00
 22/47 anonim ***** válasza:
89%
Amit leírtál magadról, az eléggé azt mutatja hogy alábecsülöd magad. Miért? Én nem vettem észre hogy bármi probléma lenne, itt az interneten is jó kommunikálsz.
2022. jún. 29. 13:02
 23/47 anonim ***** válasza:
92%
Nem vállalnám be, rohadt sok idő. Ha pl 8-ra be kell érni, akkor neked fél 6-kor indulnod kell otthonról, kelhetsz legkésőbb 5-kor, de ha reggelizni is szeretnél kényelmesen, akkor inkább 4.30. Tehát kelj fel 4.30-5kor, hogy 8-ra beérj.. nekem nagyon nem lenne szimpatikus a helyzet. Délután végzel mondjuk 16.30-kor, és hazaérsz 19 órára. Már kb feküdhetsz is le aludni (pár órán belül), ha ki akarod magad pihenni a hajnali keléshez. Mondjuk ha “csak” 1-2 hónapig kéne ezt kibírni, mert utána felköltöznél Pestre, akkor azt mondom úgy még talán vállalható.
2022. jún. 29. 13:06
 24/47 anonim ***** válasza:
100%
18: ez amúgy érdekelne, miért fontos, hogy bruttóban kérje a bért? Én is nettóban szoktam megadni bérigényt, még egy munkáltató sem csinált belőle problémát, hogy nekik kellett átszámolni.
2022. jún. 29. 13:07
 25/47 A kérdező kommentje:
Azért becsülöm alá magam pingvin, mert A-tól Z-ig puskáztam az egyetemet. Minden dolgozatomat a mobiltelefonom írta meg helyettem. Vagy COVID alatt haverjaim. A szakdolgozatomat leloptam az internetről 1-től 1-ig, stb. Én egy szót nem tanultam az elmúlt 4 évben, úgy végeztem el az egyetemet.
2022. jún. 29. 13:09
 26/47 anonim ***** válasza:
88%
Home office állást nézz, akkor nem kell bejárni (esetleg heti 1-szer), legfeljebb 1-2 hónapig kellhet minden nap bejárni a betanulás miatt, addig talán vállalható is a bejárás addig.
2022. jún. 29. 13:11
 27/47 Kólauborkával ***** válasza:
24%

Én nem tudom, hogy te most troll vagy, vagy tényleg így látod magad?

Elöször az önbecsülésedet kell helyre rakni, ha telefonból letudtál programozni valamit, akkor a munkahelyen is menni fog (most én mentegetlek, pedig megvetem a puskázókat :D ).

Szóval ne ennyire lentre rakd magadat. A munka jó kezdés, de lehet pszichológus is kéne.

2022. jún. 29. 13:12
 28/47 A kérdező kommentje:
Nem troll vagyok, sajnos ennyire inkompetens vagyok. Pszichológusa se ártana de az is zseton, nem is kevés. Szüleim ebben nem támogatnak. Feljebb hiába rakom magam, jelentkeztem junior fejlesztőnek kb 100 helyre. Volt tesztem ebből 30, mindben elbuktam, az egyetemi ZH-k fele ennyire se voltak nehezen kigooglizhatók. Egyetemen találtam kész programot amit betudtam adni, állásteszteken nem.
2022. jún. 29. 13:17
 29/47 anonim ***** válasza:
62%
Tanulni kellett volna puskázás helyett!
2022. jún. 29. 13:24
 30/47 Kólauborkával ***** válasza:
77%

Elsö körben, akkor szerintem 1 hónapot beleöohetsz az ingázásba. Fizetés után meg keress a közelben valamit. Amikor meg elég tapasztalatod vagy pénzed lett, akkor érdemes gondolkodni, hogy mi legyen.

Annyi biztos, hogy ha így látod magad, ahogy leírtad, akkor valamit változtatni kell, mert ezt elöadod egy interjú, soha nem fognak felvenni.

Esetleg kezd el megtanulni, ami kell az interjús tesztekre. Tanulni sosem késö, most már elmondhatom (4 évvel egyetem után), hogy többet tanulok, mióta vége az iskolának…. Ugye szabad a témaválasztás és magamnak tanulom. Jobban is megy, mint anno a “stressz helyzetben” - elvárások, tesztek, ZH-k stb…. Tanulni sosem késö, legalább azt látod mit várnak el.

2022. jún. 29. 13:24
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!