Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » A teljesítménybónuszt milyen...

A teljesítménybónuszt milyen alapon vonják meg egy felmondó embertől? A teljesítménye egy múltbeli érdem, amit nem tesz semmissé az hogy felmondott!

Figyelt kérdés

Akkor adnak bónuszt ha a saját értékelési rendszerükben a fél éves teljesítménymutató 90% feletti. Nem én döntök nem én értékelek hanem a cég.

Ha 90% felett vagyok, jön a bónusz.

Kivéve ha felmondok mert akkor megvonják a kifizetést.

nem értem: a múltbeli teljesítményemet miért nullázza le az hogy MA felmondok?

Ha a múltban jól dolgoztam akkor ez egy fix megmásíthatatlan tény. akkor is tény marad,ha felmondok.

Valaki érti ezt?

(mondjuk én értem pitiáner sóherkedés)

2022. jún. 28. 13:49
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk céges szabályzatban rögzítve vannak a juttatások és az is, hogy kinek hogyan jár. De tudom, az alapítványi suli speciális eset, amilyenek az ott dolgozók is.
2022. jún. 28. 14:39
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Miért támadod le a válaszolókat? Attól megváltozik a munkáltatód hozzáállása,hogy itt kiosztasz mindenkit? Lehet a szavakon lovagolni, de nem arra fogsz bónuszt kapni. Ha rögzítve van a szerződésben, hogy ez jár, akkor fordulhatsz jogi segítségért, de legközelebb spórold meg ezt a kört önmagadnak és a kifizetés után mondj fel.
2022. jún. 28. 16:30
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Elképesztő, hogy a te munkahelyeden NAPONTA történik valami, ami miatt írnod kell a Gyakorira. Nem csodálom, hogy ennyit szaroznak veled, irritáló egy gyökér lehetsz.

De legalább felmondtál. Izgatottan várjuk, hogy milyen lesz a következő helyed.

2022. jún. 28. 18:22
 14/14 anonim ***** válasza:
Következtetésből még azerintem azt is kitaláltam dolgozol, vagy dolgoztál. Bosch. Szerintem. De javíts ki kérdező ha tévednék.
2022. jún. 28. 19:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!