Miért olyan menő pilótának lenni?
Mert a lakosság nagyon kis hányada mondhatja el magáról, hogy repülőgépet vezet, ezen kívül nagyon sok kisfiúnak gyerekkori álma, hogy pilóta legyen, többek között nekem is, csak nem úgy hozta az élet.
Irigy kutya vagy.
Kit érdekel a diplomád?
De komolyan!
Én azt nem értettem soha, hogy a diplomások mire verik magukat...
Mert ha kirúgják őket farbarúgással, akkor talpukra szállnak le:DDD
Mire jó a diplomád, már tudsz mosogatni otthon? :DDD
Izgalmas, ritka, és szeritem mindenki kipróbálná hogy milyen ha ők irányíthatnának egy gépet az égben. Ritka hogy egy átlag ember fel tudja ébreszteni másokban a kalandvágyat, márpedig a repülés ilyen.
Ha ennyire fáj hogy háttérbe szorulsz, akkor csinálj te is valami szokatlant, amivel megragadod mások fantáziáját...
Diplomát egy vak, béna ember is szerezhet. (Sőt néhány ismerősöm alapján bátran mondhatom, hogy még az agyhalottak is képesek lediplomázni.)
Pilótának kevés ember alkalmas. És egy An-2-essel is nagyon baró repkedni!
Az iskolád mellett is csinálhatsz egy PPL-t és ha meglesz a szakszód, akkor megtudod miért rejngják körül a tesód.
talán mert a pilóták egy nagyon elit, különleges réteg, rengeteg tanulással és áldozattal jár megtanulni, és igen, egy kívülálló számára tök izgalmas.
ezzel egy picsogó kis értelmiségi hisztigép természetesen nem versenyezhet, attól hogy megrekedtél a kamaszkorban, még senkit nem fogsz érdekelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!