Miért "menő" még felnőtt korban is a nem tanulás?
Jelenleg tanfolyamra járok és májusban lesz egy vizsgánk, elég sok anyagot kellene addigra megtanulni. Nekem nagyon fontos lenne, hogy sikerüljön a vizsgám. Akikkel összebarátkoztam (3 srác) a tanfolyam elején mostanában álladóan leszólnak (nem csak engem, de főleg engem), csak azért mert tanulni akarok. Már jó ideje nem is találkoztam velük, pont emiatt.
Állandóan azt hangoztatják, hogy hülyeség tanulni még, addigra úgy is elfelejtik, elég vizsga előtt egy héttel, úgy is van lehetőség a javításra. Ha a messenger csoportban kérdez bárki bármit az anyaggal kapcsoltban, akkor azonnal leszólja az egyik. Pedig nem tizenévesek vagyunk, hanem 25-28.
Lehet ők már rég jartak iskolaba a tanfolyam elott es nem is emlékszenek arra, hogy napi tanulás lecke, beadando meg minden volt.
Ebből nagyon hamar ki lehet esni
a legmenőbbek nem tanulnak, mert nekik nem KELL
ők tanulás nélkül jó eredménnyel vizsgáznak
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!