Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mit tennél ha a kollégáid ezt...

Mit tennél ha a kollégáid ezt mondanák? Ez sértés?

Figyelt kérdés
Kérdeztem a kollégám, hogy kimegyünk-e inni egy teát. Mondta, hogy fél óra múlva visszajön a másik kollégánk várjuk meg. Visszajött és mondta az előző kollégának, hogy vannak információi. Ezután mondták nekem, hogy ne menjek velük.
2022. jún. 20. 22:04
 1/5 anonim válasza:
100%
igen, ez sértés.Miért nem kérdezted meg hogy miért nem mehetsz velük?
2022. jún. 20. 22:06
 2/5 anonim ***** válasza:
97%
Az ilyet hagyd, nem jó szándékú marha. Valószínűleg csak nem akart veled foglalkozni, és ezt találta ki..
2022. jún. 20. 22:06
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Büdös paraszt :)
2022. jún. 20. 22:14
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Sértés lévén a munkatársad már megígérte hogy együtt fogyasztjátok a jeges vagy forróitalt és mondhatta volna munkatársatoknak hogy később megbeszélik.

Ezzel egy időben a szünetedtől is megfosztottak hiszen egy munkatársad kivette a szünetét majd mikor visszatért ismét szünetet vett ki és neked az irodában kellett maradnod. Illetlenség más beosztásával játszani. Egy munkahelyen mindenki egyenlő és mindenkinek ugyanannyi szünet jár.

2022. jún. 20. 22:15
 5/5 anonim ***** válasza:
81%

Semmit sem tennék és nem szoktam sértésnek venni a hasonlót.

Szerintem bizalmas dologról akartak beszélni.

2022. jún. 20. 23:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!