Próbáljak meg szólni valahogy vagy inkább hagyjam a francba?
10-en dolgozunk a csapatban, van egy feladatkör amit csak ketten látunk el, mert nekünk van meg a kellő tudásunk hozzá.
Régebben többen voltunk akkor minden nap bevolt osztva valaki hogy elvégezze ezt, de most már erre nincs erőforrás, így heti 2-3 alkalom jut csak erre.
Én vagyok az egyik aki csinálja, viszont megfigyeltem, hogy egy pár hónapja csak akkor vagyok beosztva ha a másik ember épp nem elérhető - mert épp beteg/szabadnapos/stb. valami miatt nem dolgozik.
Gyakorlatilag a főnök kivételezik vele és összeszámolva 4x annyi alkalommal volt beosztva az utóbbi 3 hónapban mint én.
Leginkább azért zavar, mert szellemi munka, a legtöbbet ezzel a pozícióval lehet fejlődni, de én gyakorlatilag csak örök második vagyok a szemükben, pedig a munkám van legalább olyan jó mint a másik emberé.
Ha ezt szóváteszem van egy olyan érzésem, hogy eláshatom magam, mert ez olyannyira egyértelmű kivételezés, hogy úgysem hagyná abba szerintem.
Felesleges szólni, mert ha tényleg akkora a különbség úgyse fog változtatni. Valószínűleg ismerős/jóban vannak, ő kapja a jó munkát. És hiába van igazad akkor is úgy jönne ki, hogy kicsinyes vagy irigy vagy.
Egyszerűen el kell menni máshová, ahol nem csak havonta pár napon lehet jó feladatokat kapni.
Ha szólsz ,akkor feszültséget gerjesztesz a kollégáddal
Ha nem szólsz ,akkor téged mardos belül ez az igazságtalanság
Talán javaslom,hogy szólj és ha nem kapsz megoldást keress jobb állást...
Hirtelen eszembe jutott egy vicc
Tudod miért hívják a munkahelyet állásnak ?
Mert ha lehetne haladni vele haladásnak hívnák!
Szép estét!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!