Ha nyernél a lottón továbbra is dolgoznál?
Figyelt kérdés
Írd meg a korod és nemedet is.2022. jún. 19. 15:18
31/36 anonim válasza:
Megvenném az összes kamiont Euro Truck Simulator-ban és mindbe beleraknék jó pár millió kilométert azokon az útvonalakon ahol eddig is mentem :D
32/36 anonim válasza:
Egy darabig még igen, hogy ne legyen feltűnő. És az ismerősöknek sem mondanám azonnal el, nem vennék mindjárt luxusházat, nem csinálnék világkörüli utat. Szépen lassan, esetleg kiagyalni valami kamut, hogy mitől ugrott meg a havi keresetem.
33/36 anonim válasza:
Természetesen. Befektetnék, dolgoznék tovább.
Munka nélkül nem ember az ember, csak vegetatív lény.
34/36 anonim válasza:
16-os!
“ akkor nem én bajlódnék a kiadással sem, hanem rábíznám az egészet valami ingatlankezelőre.”
Rövid úton megnézhetnéd, hány ingatlanod maradna, naív ember.
35/36 anonim válasza:
Igen.
Amúgy nem vennék nagyon nagy dolgokat. Egy lakás Zuglóban, használt Merci, néhány jobb ruha, órák, és még mindig bőven százmilliós nagyságrendben maradna cash, amit félretennék, és mondjuk havi 200-250 körül fix fizetés kiegészítésként folyósíttatnám.
36/36 anonim válasza:
Ha legalább másfél milliárdot, akkor nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!