Ha telitalálatos lennék, akkor nem. Ami kell megvenném, többit befektetném, és minden nap az lenne a "munkám" hogy nézném, tanulnám és csinálnám a befektetést. Pár 100 millát nem lenne nehéz legbiztonságosabb módon pár éven bellül legalább duplázni folyamatosan, több pénz meg nem is kellene.
A többi mind utazás, szórakozása, pihenés, sport, tanulás stb. lenne.
2022. jún. 19. 18:34
22/36 anonim válasza:
Igen, mert a világ legjobb állását töltöm be - az én értékrendem szerint. Emberek közé járok. Szeretni nem szeretnek, de tisztelnek a munkaközösségben. Egyszer fent, egyszer lent! Ami jelentős változás lenne az életemben, hogy az anyagi biztonság tudatában nem stresszelném magam tovább a munkahelyi problémákon. A tevékeny élet azért fontos az embernek, mert az életének az ad értéket, értelmet. A luxusba is bele lehet fásulni, betegedni idővel!
2022. jún. 19. 19:05
23/36 anonim válasza:
Igen. Dolgoznek. Imadom a munkam. Meg tovabbkepzesre is befizetnem magam egy nagyon sraga trenerheh. (Most csak konyveket tanulok.)
Felvennek 1-2 szemelyi asszisztent,h az otthoni munkakat vegezze,hogy tobbet dolgozhassak.
2022. jún. 19. 20:21
24/36 anonim válasza:
Igen, csak akkor saját vállalkozásban, grafikusként.
Most is ezt tervezem belátható időn belül, csak úgy nem kellene aggódni, hogy nem termelek elég bevételt a számlákra, kajára.
2022. jún. 19. 20:53
25/36 anonim válasza:
Ha annyit nyernék, amiből meg tudnék élni (mert nyilván ha kettesem van az ötöslottón, akkor is nyerek, de az nem nagy műsor), biztosan nem. Sokkal hasznosabban és kellemesebben is el tudom tölteni az életemet annál, hogy dolgozni járjak.
2022. jún. 19. 21:00
26/36 anonim válasza:
Igen részmunkaidőben :)
Aztán edzenék meg fejleszteném magamat
25/n
2022. jún. 19. 22:05
27/36 anonim válasza:
Szoktam magam azzal áltatni, hogy ha a világ összes a pénze az enyém lenne, akkor is dolgoznék, csakhogy ne unatkozozzak, de konkrétan bármi mással jobban le tudnám magam foglalni. :D
2022. jún. 19. 23:28
28/36 anonim válasza:
Biztos, hogy nem. Viszont belekezdenék olyan tevékenységekbe, amiket elsősorban azért csinálnék, mert élvezném, viszont hosszabb távon lehet belőle pénz is, pl youtube.
2022. jún. 20. 10:21
29/36 anonim válasza:
Ha egy 4-5 milliárdot nyernek, nem valószínű. Max befektetőként.
2022. júl. 4. 21:04
30/36 anonim válasza:
Ahol most dolgozok, tuti nem folytatnám, mert elég stresszes a munkám. Viszont hajlamos vagyok lustulni (értsd egész nap mobilozni), ha nincs kötött elfoglaltságom. Az biztos, hogyha a pénz nem lenne akadály, elvégeznék még egy pár egyetemi szakot, sok minden érdekel :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!