Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Meggyógyulok valaha?

Meggyógyulok valaha?

Figyelt kérdés

Angliában votlam betegápoló,egy kómás beteg mellett.Nem mehettem ki a házból,a nappaliban éltem ezzel az emberrel.Kert nem volt,az ablakon néztem néha ki,ahogy más emberek jönnek mennek, élnek.Nem mehettem sehova,egy rokona hetente egyszer hozott élelmiszert,amire szükség volt .Olyankor egy órát ott maradt és mehettem sétálni,

eleinte mentem is aztán már nem.

Nem akartam sehova menni csak a négy fal között lenni.Rossz volt a kedvem, ingerült lettem.

Elkezdtek fura gondolataim lenni ami csak a halállal kapcsolatosak.Aztán néha levegőt sem kaptam, nehézlégzés,jöttek a pánikrohamok szépen sorjában amíg azt nem mondtam elég .Akkor haza jöttem. Túl sokáig vártam.

Ennek 5 hete.Azóta szenvedek.

Szorongás, félelelmek állándóan mindentől,a házból sem merek kimenni,ha hozzám szól valaki remegő hangon válaszolok,és én is állandóan remegek mint a kocsonya.Sötéten látok mindent, nincs kedvem semmihez,egész nap csak ez jár a fejemben,ez pörög,hogy mi volt mint velem .

Ideges vagyok ,állandóan, nehéznek érzem a testem.Nem tudok lenyugodni,nem tudok tisztán gondolkodni.Nem érdekel semmi még a tvt sem kapcsoltam be 5 hete.Nem látom el magam,a szennyes a takarítás a főzés...semmi.Ha néha nagy nehezen lemegyek a boltba akkor veszek valamit és ennyi.

Mi történt velem ?Ebből egyedül nem tudok kijönni?Félek.Nem akarok egész életemben így élni.

2022. jún. 15. 17:17
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:
Az öngyilkos gondolatot azért irtam hogy akkor befektet................
2022. jún. 16. 15:29
 22/26 anonim ***** válasza:
Depresszió esetén is bemehetsz... Miért nem kérsz időpontot végre?
2022. jún. 16. 15:33
 23/26 A kérdező kommentje:
Van időpontom De még mindig csak jövő hétfőn.
2022. jún. 16. 17:51
 24/26 anonim ***** válasza:

Öcsém de jó neked..

Hívjál fel egy segélyvonalat... Vagy fizess ki egy magán dokit

2022. jún. 16. 17:53
 25/26 anonim ***** válasza:
Azon nem gondolkodtál el hogy ez nem a te utad volt? Nem való neked ez a terület frusztrál kiéget, tönkretett. Mas irányba kezd el a karrieredet építeni. Nyomaszto erzes egy ilyen munkat elvállalni. Nem bírták az idegeid mert nem neked való ez a munka. Ez az oka h itt tartasz s ezen a jó isten vitaminja se segít. Szedd ossze magad tedd le a múltat, otthagytad engedd el, s próbáld ki magad egy egészen más munkakorben. Kapcsolj ki járj el a barátokkal családdal, itt a nyár menj vízpartra, süt hétágra a nap, gyűjtsd be a D vitaminokat. Foglald le magad mindennel ami feltölthet, egyél , igyál jókat,pihenj s felejtsd el ami ott volt. Kezdj új életet! Nem kell ide pszichiáter! Menj el egy jó masszőrhöz. Hamar rendbe fogsz jonni meglátod.🙂
2022. jún. 18. 12:56
 26/26 anonim ***** válasza:
Én 5 hónapot ültem telefonos ügyfélszolgálaton. Ott kellett hagynom, mert teljesen kikészűltem tőle. Mondtam ha még 1 hónapot itt kell tőltenem az idegosztályon fogok ki kötni. Napi 40-50 bejövő hivás mindenféle bunkó emberekkel plusz ertekesítés. Naponta küldtek el anyámba bárhova. Kész ki kellett lépnem. Pár hétig én is szenvedtem utána mert a végén már gyomorgörcsökkel jártam be. Kilepes napjan baratnomet athivtam megittam 1 uveg pezsgot s szep lassan helyre jottem. Azóta irodán ülök nyugiba asszisztensként.🙂soha tobbet ugyfelszolgalat!! Panikot kapok ha meghallom!
2022. jún. 18. 13:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!