Kezdőoldal » Állatok » Haszonállatok » Meggyógyulnak valaha a csirkék?

Meggyógyulnak valaha a csirkék?

Figyelt kérdés
2 hete szórtyognak szemük tiszta könnyes vérbe van némelyiknek és még meg is van dúzadva nekik (nem mindegyiknek) első héten kaptak 5 napig trisulmixet meg c vitamint kicsit jobban lettek de azóta stagnál az állapotuk vagy nem tudom lehet mindegyik át esik rajta? 100 db van 6 hetes körüliek egyébként szépen esznek isznak és nőnek is .

2019. jún. 9. 16:31
 1/8 anonim ***** válasza:
37%
Biztos nem kisállatként tart 100 csirkét, te eszement.
2019. jún. 9. 16:54
 2/8 anonim ***** válasza:
59%
Az állatorvos mit mond?
2019. jún. 9. 16:59
 3/8 anonim ***** válasza:
59%

Ha mind a 100 együtt van, akkor sajnos mind keresztül fog esni a betegségen, a gyengébbek el is pusztulhatnak. A betegeket el kellene különíteni a még egészségesektől, bár ez elég nehéz. A tartási helyüket fertőtleníteni kellene.

De ezeket jobb lenne, ha megbeszélnéd egy állatorvossal.

2019. jún. 9. 17:18
 4/8 anonim ***** válasza:
0%
Elso. Igen, pont azert mondom,hogy mocskos... Levagni tartja.
2019. jún. 9. 20:39
 5/8 anonim ***** válasza:
73%
Első vagyok. Illetve igazából a második. Mindig is városi voltam, de tudom hogy a csirkéket le szokták vágni, sőt..meg is eszik. Erre tartják..díszpintyet vegyél, ha nem akarsz egy jót enni.
2019. jún. 9. 21:21
 6/8 anonim ***** válasza:

Mycoplasma lesz. Vigyél el egyet az állatorvoshoz, ő tud rá gyógyszert adni. Sajna én már elfelejtettem a nevét.

Poralapú, vízben a megadott mértékben feloldod, és igya ezt az egész állomány! Rajta lesz a csomagoláson hogy húsát, tojását meddig nem lehet majd fogyasztani!

2019. jún. 9. 21:52
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

#4!

Mit gondoltál, miért tart valaki egyszerre 100 csirkét? Hobby-állatként? Természetesen azért, hogy levágják és EMBEREK megegyék. Amennyiben Te egy nagyon ZÖLD és VEGÁN vagy, akkor fogd be a szád, és szólj hozzá az arra vonatkozó kérdésekhez. Értve vagyunk mi, azok akik húst is eszünk? Mi sem szólunk bele abba, hogy Te és társaid miért zabáljátok fel az összes búzát, az összes zöldséget.

2019. jún. 9. 22:10
 8/8 anonim válasza:
Én azt bírom hogy annak ellenére hogy mindenütt csak azt látom hogy a vegák hogy erősködnek hogy mi ne együnk húst, milyen emberek vagyunk mi, a facebookon egyfolytában olyan posztokat pakolnak ki hogy mi húsevők kényszeríteni akarjuk a vegetáriánusokat hogy húst egyenek.
2019. jún. 9. 22:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!