Manapság egy irodai melónál nem alap elvárás lenne a HO lehetősége? Ha nem is állandóan de heti 1-2 nap minimum? Megyünk egyáltalán oda manapság melózni ahol nincs HO?
Figyelt kérdés
2022. jún. 15. 07:52
31/38 anonim válasza:
Lám, a HO mellett szólva vannak előnyök, ezt a kedves felhasználók felsorolták korábban, ugyanúgy a távoktatás is sok előnnyel bír. Kiesett az egyik tejfogam órán, ki kellett mennem a mosdóba kiöblíteni a számat és wc papírral felitatni a szivárgó vért. Ennek a hatására lemaradtam 10 percről az órából és ezt senki sem adhatja vissza. Ám távoktatással ilyen nem fordulhat elő, hiszen a tanóra is jöhet velem számítógépen keresztül a toalettre és az online tananyag is visszanézhető bármikor. Márta-Márta
32/38 anonim válasza:
Én csak akkor mennék, HO nélküli helyre, ha jelentősen több a pénz.
33/38 anonim válasza:
"Én csak akkor mennék, HO nélküli helyre,"
Kérdés van-e választás. Ha van miből--- és ha nincs? Ha örülhetsz hogy bárhova is felvesznek nem még HO?
34/38 anonim válasza:
#33 magamról írtam. jelenleg is ho-ban dolgozok, kétheti egy bejárással.
35/38 anonim válasza:
Igaza van az egyik válaszolónak, elvi vitába keveredtetek és nem jutottatok dűlőre. Amikor reggel felkeltetek nem gondoltatok erre, hogy olyan napotok lesz amikor elvi vitába fogtok keveredni egymással, és nem fogtok dűlőre jutni. Felnőttetek, vettetek parizert a boltban, átmentetek nehézségeken, minden nap kakiltok, de akkor sem gondoltatok arra, hogy elvi vitában nem fogtok egyetérteni a másik emberrel.
36/38 anonim válasza:
Emberfüggő, mivel alapvetően jól kijövök mindenkivel,extrovertalt vagyok, ezért én szeretek bejárni. Ergo nekem aztán teljesen mind1 hogy van-e home office vagy sem. A legtöbb helyen amúgy hibrid munkavégzés folyik,relatív kevés helyen van HO,általában a közszférában.
37/38 anonim válasza:
A kádári korszakban szociálódott ,nevelkedett egyéneknek nem elvárás a home office. Itt évtizedeken azt verték több generációra visszamenőleg a fejekbe hogy munkásököl vasököl, a munka éltet, a tisztesseges ember felveszi a munkát gürizik bent minimum 8 órát azt hazamegy mert csak az a munka ha ott vagy, mindegy h a szociba a 8 orabol erdemi munka 2 volt az a lényeg h ott kell lenni!A jó munkas meg akkor volt jó ha szántotta a földet látástól mikulásig, meg verte a patkó üllő gyártó üzembe a vasat szakadasig h megkapja a csillagot aztán 50 évesen eljottek nyugdíjba hogy elmondhassák mennyit dolgoztak félhulla állapotba szar nyugdíjjal. A mai generáció nem szeretne így élni! Jó lenne tudomasul venni!S nem csak ez az élet, mivel a világ változik, ahogy mindig is változott mióta létezik az emberiség. Ma már a digitalizáció világában megváltoztak a nézetek az emberek mobilisabbak rugalmasabbak, felismerték h bizonyos szektorokban akár a Maldív szigetekről a tengerparton apple laptop előtt űlve is lehet dolgozni, a Magyarországi telephelyű nemzetkozi vállalatnak. Itt a cél a fontos h a feladat meglegyen s az tök mindegy hogy az az agyonklímatizált irodaházban napi 9 órában történik vagy a Balatoni nyaralóból!Tok mindegy h 6 óraba van meg vagy 2 óraba. A lényeg h meglegyen! Ez az újvilág az új generáció. Amit meg lehet 10-15 éven belül robotizálni fognak, ha tetszik ha nem! Az ember nem rabszolgaságra lett tervezve hanem arra h alkosson, teremtsen s akár ebbol éljen meg! Az inovatív nemzetkozi cégek ma már efelé tendálnak. Én ertem h sokaknak az életen át tartó gályázás érdemel csak elismerest mert az az igazi meló🙂h 40-50 év munka után tele betegsegekkel romhalmazként kell leélni az életüket ami még hátra van, mert ez volt a megszokott de jó lenne haladni a korral s az itthoni munkáltatóknak is felismerni a rugalmas ember es csaladbarat pénzkereseti lehetőség előnyeit, ott ahol ez kivitelezhető. Rengeteg cég at fog állni a home officere 20 éven belül, ahol meg lehet robotizáció lesz. Szóval 1átalan nem elváras a home office hanem alapnak kellene lennie sok cégnél ahol ez kivitelezheto. S elég sok helyen már, mintahogy a házi kedvenceket is mar be lehet vinni h ne otthon legyen a kutyus egesz nap🙂🐶a 4 napos munkahétrol nem is beszélve.
38/38 anonim válasza:
Visszatérve rengeteg a beteg ember az országban, elég rossz állapotban. Keves nyugdíjas s idősődő nyugdíjhoz közeledő ember mondhatja el azt magáról h teljesen egészséges. Vérnyomas, cukor, szív s ezer mas betegség, attól a kímélő 40 évtől amit állítolagosan hasznos munkának neveznek. Kerdes h kinek hasznos? A rabszolga főnöknek? Mert h a legtobb ember a munkába a hajtásba betegszik bele. Atlagéletkor itthon 74 év. Nem véletlenul. Mire odáig jut h ideje megpihenni, a legtobbje a rendelőkbe űl napkozbe orvostol, orvosig. Az eü-be is mennyivel jobb lenne ha kevesebb lenne a beteg. Mert mondjuk nem szipolyozta ki az Élet. Nagyon nem jó irány s ezen kell változtatni, h a mai felnövő s aktív generáció 60 evesen ne legyen romhalmaz, hanem tudja még elvezni az időskori éveit. A családosok tartalmas időt tudjanak a párjaikkal gyerekeikkel tőlteni. Hogy ne kelljen még 60 évesen is dolgozni az embernek mert ez se normális. Egy idos embernek nyilván már nincs olyan energiája, minden korosztálynak meg van a maga életcélja es életkorának megfelelő elfoglaltsága. A 60 éves is lehet aktív életű,de ne úgy h ki van hajtva egy tescos pénztarba. Ezt kéne felfogni. Lehet itt pedálozni a múlttal h bezzeg az én időmben meg az őskorban mi volt! Itt van az eredménye: 50-60as emberek romhalmazok meg a nyugdijasok. Na ennyi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!