Manapság egy irodai melónál nem alap elvárás lenne a HO lehetősége? Ha nem is állandóan de heti 1-2 nap minimum? Megyünk egyáltalán oda manapság melózni ahol nincs HO?
"Ha számodra a TV luxus, "
TV-m nem azért nincs mert luxus hanem mert nem KELL. Minek. Ott a laptop.
Ahogy vezetékes telefon sincs mert MINEK lenne.
Békés állampolgár vagyok, továbbá a gyakorikerdesek.hu oldal békés felhasználója, ezért a veszekedés távol áll tőlem. Én csupán reagálok az anonim nevű felhasználó eszmefuttatására, m attól, hogy a nézeteink nem egyeznek, bennem a mondandója nem gerjeszt éktelen haragot. A vizelettartási problémáimra utaló részt továbbra sem értem, miért releváns a társalgásunkat illetően, de más téren szerintem az itt folyó csevegés kellemes, baráti, én élvezem.
Persze, nagy lóf..szt! Az irodisták már így is annyit lógtak, hogy az nem igaz. 1 óra kávé szünet, 1,5-2 óra ebéd, pénteken már délben hussss, haza. Mi nem kéne még az aktatologatóknak? 1-2 nap home office😃
Elon Musk már megmondta, mars vissza az irodába, vagy viszlát. Majd kikopik ez a köztudatból szép lassan.
Aki lóg, azzal ezt megbeszélni, aki nem érti, kirúgni.
A legtöbb helyen mérhető a munka. A főnök dolga ezt ellenőrizni és minősíteni.
Jajjistenem... Ma is??????
Tegnap már törölték a második kérdését...
NEm tud nyugton lenni????
Ráadásul direkt úgy írja, hogy felismerhető legyen...
Sok munkakörben a bejárás indokolatlan, sok munkakörben pedig otthonmaradni...
Irodai munkánál is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!