Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Manapság egy irodai melónál...

Manapság egy irodai melónál nem alap elvárás lenne a HO lehetősége? Ha nem is állandóan de heti 1-2 nap minimum? Megyünk egyáltalán oda manapság melózni ahol nincs HO?

Figyelt kérdés
2022. jún. 15. 07:52
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
100%
Továbbá lévén íly szarvashibákat nem követek el, valószínűleg egy válasz törlésre került és így változtak meg a válaszok sorszámai.
2022. jún. 15. 09:23
 22/38 anonim ***** válasza:
Szerintem nem úgy értette, hogy létszükséglet, hanem úgy, mint egy létező lehetőség, amit érdemes használni.
2022. jún. 15. 09:24
 23/38 anonim ***** válasza:
21%

"Ha számodra a TV luxus, "

TV-m nem azért nincs mert luxus hanem mert nem KELL. Minek. Ott a laptop.

Ahogy vezetékes telefon sincs mert MINEK lenne.

2022. jún. 15. 09:25
 24/38 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ti veszekedtek.
2022. jún. 15. 09:28
 25/38 anonim ***** válasza:
100%
Ebbe az esetben továbbra sem világos, miért hoztad fel példának és magyaráztad úgy, hogy a TV jelenléte egy háztartásban a mai fiatalok életét teszi kellemesebbé és könnyűvé. A másik példád a mosógép volt. Úgy véleményezted, attól, hogy felmenőink teknőben mostak, nekünk nem szükséges így tennünk, hiszen minden háztartásban van egy mosógép, erre már reflektáltam.
2022. jún. 15. 09:29
 26/38 anonim ***** válasza:
100%

Békés állampolgár vagyok, továbbá a gyakorikerdesek.hu oldal békés felhasználója, ezért a veszekedés távol áll tőlem. Én csupán reagálok az anonim nevű felhasználó eszmefuttatására, m attól, hogy a nézeteink nem egyeznek, bennem a mondandója nem gerjeszt éktelen haragot. A vizelettartási problémáimra utaló részt továbbra sem értem, miért releváns a társalgásunkat illetően, de más téren szerintem az itt folyó csevegés kellemes, baráti, én élvezem.

2022. jún. 15. 09:32
 27/38 anonim ***** válasza:
0%

Persze, nagy lóf..szt! Az irodisták már így is annyit lógtak, hogy az nem igaz. 1 óra kávé szünet, 1,5-2 óra ebéd, pénteken már délben hussss, haza. Mi nem kéne még az aktatologatóknak? 1-2 nap home office😃

Elon Musk már megmondta, mars vissza az irodába, vagy viszlát. Majd kikopik ez a köztudatból szép lassan.

2022. jún. 15. 09:54
 28/38 anonim ***** válasza:
100%

Aki lóg, azzal ezt megbeszélni, aki nem érti, kirúgni.

A legtöbb helyen mérhető a munka. A főnök dolga ezt ellenőrizni és minősíteni.

2022. jún. 15. 10:00
 29/38 anonim ***** válasza:
100%

Jajjistenem... Ma is??????

Tegnap már törölték a második kérdését...

NEm tud nyugton lenni????

Ráadásul direkt úgy írja, hogy felismerhető legyen...

2022. jún. 15. 10:10
 30/38 anonim ***** válasza:

Sok munkakörben a bejárás indokolatlan, sok munkakörben pedig otthonmaradni...

Irodai munkánál is.

2022. jún. 15. 10:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!