Manapság egy irodai melónál nem alap elvárás lenne a HO lehetősége? Ha nem is állandóan de heti 1-2 nap minimum? Megyünk egyáltalán oda manapság melózni ahol nincs HO?
"hogy nincs HO, másnap is várja őket vissza a munkahely és ez volt a természetes."
de az idők változnak, most már van HO.
régen nem volt TV meg mosógép most már VAN.
nem mosóteknőben mosunk azzal az indokkal hogy hát régen abban mostunk...
van ellenvetés?
"A TV és a mosógép luxus."
TV-m 10 éve NINCS. A mosógép meg csak egy szellemi retardáltnak (neked...) luxus aki órán behugyozik.
Ha számodra a TV luxus, tulajdonképpen miért említetted létszükségként a 12. hozzászólásodban? A vizelettartási problémáim nem tudom hogy kapcsolódnak ehhez a csevegéshez. Felvilágosítanál? Márta-Márta
Fájt volna rendesen kiírnod?
Ennél már csak az a gázabb, aki a "nem" szót is N-nek rövidíti, mert az a két maradék karakter már sok neki.
A kérdésre válaszolva: nem.
Egyrészt: nem lehet mindent távolról elintézni. Van, hogy elő kell keresni egy iratot. Bizonyos irodai munkaköröknél (titkárnő pl.) közvetlen kapcsolat szükséges akár a munkatársakkal, vezetőkkel, akár néha az ügyfelekkel.
Másrészt: errefelé még nincs ennek kultúrája. A többség "home office" alatt azt érti, hogy szabadon lazulhat otthon, sétálhat, intézheti az ügyeit, bevásárolhat... közben néha-néha odanéz a gépére, hátha van valami munka, amit félsebességgel megcsinál...
3. Ahol indokolt és reális, ott úgyis van rá lehetőség.
"Megyünk egyáltalán oda manapság melózni ahol nincs HO?"
Persze, miért ne mennénk?
"Ahol indokolt és reális, ott úgyis van rá lehetőség."
Ez a jól működő cégekre igaz, de ott is korlátozottan.
Egyszerűen az emberek - LEGINKÁBB a vezetők - félnek tőle.
Párdón, eltévesztettem a válaszok sorszámozását. Természetesen a 11. válaszra utaltam vissza, melyre a a 12. hozzászólásommal reagáltam. Tehát a válaszom első mondata a korrektúrázás után így szól
Ha számodra a TV luxus, tulajdonképpen miért említetted létszükségként a 11. hozzászólásodban?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!