A postán hogyhogy dolgoznak fiatal lányok is?
Adtam fel a postán levelet és az ablakoknál egymás mellett űltek a postai dolgozók, kb. 50-60 év közötti asszonyok. Akihez az én sorszámon szolt egy fiatal 19-20 éves körúli lány, vagy nő volt és teljesen úgy viselkedett mint az idősebb kollégái szoktak. Rendesen így köszönt, hogy "Jónapot kívánok".
Hogy lehet az, hogy ilyen fiatal lányok is dolgoznak a postán?
Láttam már máskor is fiatalokat, csak azért furcsa, mert az egyetemet kb. 23 évesen végzik el. Ez meg nem volt még talán 20 éves sem.
18.Én idősítésnek veszem, ha engem magáznak
Szerinted érdekli a postást a lelki világod? Megsúgom, nem.
Ő dolgozik és ennyi te meg a gyakorin férfiként kipanaszkodod, hogy egy fiatal postás lány miért jó napotozott le...
Örülj, hogy köszön legalább köszönt, mert ha nem akkor az lenne a gond.
22. Semmi bajom nincs senkivel, csak az egyetem info karán több volt diákot ismerek, akik postán dolgoznak diplomával. Úgy gondoltam, aki postán hivatali dolgozó, kell hozzá egyetem.
Akinek az volt az észrevétele, hogy 42 evesen egy diákot sem magáz le, én meg bárhol, bolt, kormányablak, ügyintézés, POSTA, stb, ha hasonló korú, vagy fiatalabb a hölgy mindig "sziázok", férfinek "szevaszozok".
Miért? Mert régebben minden fiatalt magáztam, bementem egy kisboltba és kb. 18 éves lány volt a pultnál én meg vagy 25 éves voltam már akkor és mondtam, hogy csókolom és ezután elröhögte magát, kérdeztem mi volt a vicces, azt mondta, hogy semmi... Tudtam, hogy az, hogy egy fiatal lánynak úgy köszöntem mint egy 80 évesnek. Na azóta tegezek minden korombelit és fiatalt.
Engem legyetek szívesek ne tanítani, mert több száz emberrel találkozok a munkam során. Én ugyan csak discoban dolgozom és csak hétvégén, de tudom, hogy kinek hogy kell köszönni. Amúgy nem is a köszönés téma a kiemelendő ebben a kérdésben.
Engem legyetek szívesek ne tanítani, mert több száz emberrel találkozok a munkam során. Én ugyan csak discoban dolgozom és csak hétvégén, de tudom, hogy kinek hogy kell köszönni.
Nem tudod jól mivel hivatali munkahelyeken nem tegezünk senkit se oda se vissza. A disco még mindig teljesen más mint egy posta vagy bank stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!