A postán hogyhogy dolgoznak fiatal lányok is?
Adtam fel a postán levelet és az ablakoknál egymás mellett űltek a postai dolgozók, kb. 50-60 év közötti asszonyok. Akihez az én sorszámon szolt egy fiatal 19-20 éves körúli lány, vagy nő volt és teljesen úgy viselkedett mint az idősebb kollégái szoktak. Rendesen így köszönt, hogy "Jónapot kívánok".
Hogy lehet az, hogy ilyen fiatal lányok is dolgoznak a postán?
Láttam már máskor is fiatalokat, csak azért furcsa, mert az egyetemet kb. 23 évesen végzik el. Ez meg nem volt még talán 20 éves sem.
Postához nem kell egyetem :D illetve hölgy dolgozókat látni boltban, gyárban, szinte mindenhol de neked fura, hogy postán dolgozik egy fiatal lány? Akkor rajtam meglepődsz, mert még 20 se voltam mikor elkezdtem postán dolgozni XD fiatal lányként...csak mert más munka akkor nem volt hirtelen.
Én szoktam látni fiatalokat postán..vagy szerinted oda csak idősek mennek, vagy azt hitted a postához egyetem kell?
"Ez meg nem volt még talán 20 éves sem." Talán inkább ő, nem de? Baj, hogy fiatal és dolgozik postán?
Rendesen így köszönt, hogy "Jónapot kívánok". Hogy kéne akkor szia mizujs?
Ettől a kérdéstől kiégtem...
válaszolók
A korom azt nem mondom el. Férfi vagyok és nem idős, talán jó néhány évvel idősebb vagyok annál a postás lánynál és én meg "Szia" -ként köszöntem. Nem is fogok ilyen fiatal lányt lecsókolomozni.
"Ez meg nem volt még talán 20 éves sem."
Kérdező, ilyen megfogalmazás után kég azon is csodálkozunk, hogy egy "Szia" kijött a szádon. Menj, aztán művelődj, ha idáig nem sikerült.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!