Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mit lehet kezdeni az ilyenekkel?

Mit lehet kezdeni az ilyenekkel?

Figyelt kérdés

Most váltottam munkahelyet, ahonnan eljottem a csoportvezetőmre ez a leírás illett:

40-es, 2 gyerek, kopasz és alacsony, idősebb feleség (8 évvel öregebb)

A kissebbségi komplexusa miatt másból sem állt, csak szekálta a dolgozóit.

Természetesen ne hagyjuk ki azt sem, ahogy beszélt a dolgozóival mások előtt :)

Most az új helyen egy ugyanilyen figura lett kinevezve csoportvezetőnek, s már most ismerős dolgokat mond, hogy mire kell számítani mostantól.

Az ilyenek ellen mit lehet tenni?

2022. jún. 13. 21:40
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Elmenni onnan is.
2022. jún. 13. 21:45
 2/6 A kérdező kommentje:

1

Nemtudom, 5 évig voltam az előző helyen, első munkahelyem volt, most meg 2 hét után innen is?

De Amúgy igen, sajnos igazad lehet.

2022. jún. 13. 21:47
 3/6 anonim ***** válasza:
Mért kéne ott maradni, ahol nem jó?
2022. jún. 13. 22:39
 4/6 anonim ***** válasza:

2 hét nem fog földhöz vágni

De az ia lehet h kivetíted ra. Várj egy kicsit, simán lehet h csak belelátod a rosszat

2022. jún. 13. 22:58
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is volt olyan, hogy 3 év után nagy nehezen rávettem magam, hogy eljöjjek egy lélekromboló helyről. Sikerült elhelyezkednem egy másik ugyan olyan sz@r helyen, konkrétan tényleg ugyan azok voltak a problémák. 2 hónap után onnan is felálltam, mert nem azért váltottam hogy ugyanabban a pocsolyában dagonyázzak. Most egy egész tűrhető helyen dolgozom. Nem azt mondom hogy nincsenek problémák de az előző kettőhöz képest mérföldekkel jobb.
2022. jún. 13. 22:59
 6/6 anonim ***** válasza:

A váltásra szavazok én is, ha nem életed karrierlehetősége akkor szerintem hagyd ott nyugodtan és menj át máshova, simán lehet máshol jobb lesz a közeg.

Még annyit hogy szerintem távozáskor búcsúból említsd meg ezt a csoportvezetőt a főnöknek hogy mekkora alantas f*szkalap és hogy miatta mondasz fel főképp. Ha elég sok hasonló véleményt kap lehet tesznek majd az ember kapcsán is lépéseket. Téged ez már nem fog érinteni, de legalább úgy jöhetsz el a helyről hogy mindent megtettél amit kell.

2022. jún. 15. 16:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!