Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Az ilyenekkel mit lehet kezdeni?

Az ilyenekkel mit lehet kezdeni?

Figyelt kérdés

Elég jó a munkahelyi kollektíva, ahol dolgozom. Sokat szervezünk közös programokat vagy bulikat. A bulik elég jól szoktak sikerülni, mindenki elengedi magát, néha túlzottan is, de ezzel nincs baj, mert ezért csináljuk.

Viszont van 1-2 ember, akik tulajdonképppen nincsenek rosszban senkivel, viszont az ilyen bulikon nem engedik el magukat, hanem általában csöndben ülnek, amikor már a hangulat a tetőfokára hág is, és szószernt frusztráltan figyelik a többit, egyrészt kibeszélik, meg kiröhögik, magyarán azon szórakoznak a többi, hogy táncol stb.

Már többször beszéltük, hogy vagy kikellene őket valahogy zárni ezekből a bulikból vagy szólni nekik, hogy változtassanak, mert nem egyszer volt már bicskanyitogat az, ahogy viselkedtek, miközben pont azért szervezzük ezeket, hogy mindenki elengedje magát, meg összecsiszolódjunk.

2016. máj. 11. 21:58
 1/4 anonim ***** válasza:
Ne hívjátok meg őket
2016. máj. 11. 22:09
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Mindig lesznek bosszantó emberek.

Lehet hogy te is az vagy valakinek.

2016. máj. 11. 22:11
 3/4 A kérdező kommentje:
Ezzel az a baj ám, hogy onnantól kezdve bent is megromlana a viszony...alapból nincs velük baj, csak az ilyen alkalmakon, igazából nem is értem mink jön el valaki olyan bulira, ahogy nyilvánvaló, hogy mindenki inni és táncolni fog, de ő még életében nem ivott alkoholt és nem is mer táncolni...
2016. máj. 11. 22:11
 4/4 anonim ***** válasza:

Én is hasonló típus vagyok, mármint nem szoktam inni, táncolni, mondjuk kibeszélni sem szoktam a többieket...

Én pl tök jól eltudok beszélgetni a kollégákkal, hogy kivel mi a helyzet, általában otthoni dolgokról, hobbiról, aktuális személyes dolgokról, vagy sztorizgatunk régen történt dolgokról...

Van aki azért megy, hogy igyon és úgy szórakozzon...én pl úgy is jól érzem magam, hogy beszélgetek a többiekkel, kivel mi a helyzet...

23F

2016. máj. 12. 10:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!