Az ilyenekkel mit lehet kezdeni?
Elég jó a munkahelyi kollektíva, ahol dolgozom. Sokat szervezünk közös programokat vagy bulikat. A bulik elég jól szoktak sikerülni, mindenki elengedi magát, néha túlzottan is, de ezzel nincs baj, mert ezért csináljuk.
Viszont van 1-2 ember, akik tulajdonképppen nincsenek rosszban senkivel, viszont az ilyen bulikon nem engedik el magukat, hanem általában csöndben ülnek, amikor már a hangulat a tetőfokára hág is, és szószernt frusztráltan figyelik a többit, egyrészt kibeszélik, meg kiröhögik, magyarán azon szórakoznak a többi, hogy táncol stb.
Már többször beszéltük, hogy vagy kikellene őket valahogy zárni ezekből a bulikból vagy szólni nekik, hogy változtassanak, mert nem egyszer volt már bicskanyitogat az, ahogy viselkedtek, miközben pont azért szervezzük ezeket, hogy mindenki elengedje magát, meg összecsiszolódjunk.
Mindig lesznek bosszantó emberek.
Lehet hogy te is az vagy valakinek.
Én is hasonló típus vagyok, mármint nem szoktam inni, táncolni, mondjuk kibeszélni sem szoktam a többieket...
Én pl tök jól eltudok beszélgetni a kollégákkal, hogy kivel mi a helyzet, általában otthoni dolgokról, hobbiról, aktuális személyes dolgokról, vagy sztorizgatunk régen történt dolgokról...
Van aki azért megy, hogy igyon és úgy szórakozzon...én pl úgy is jól érzem magam, hogy beszélgetek a többiekkel, kivel mi a helyzet...
23F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!