Munkahelyre, irodába mit vinnétek be szülinapra? 5 embernek. Idősebbek mind, én vagyok a legfitalabb.
200iq kellett ehhez...
Ez nem tudományos esszé, azért.
Na ez az, még mindig nincs benne a kérdésben, hogy mit szeretne.
Nekem minden munkahelyemen úgy volt, hogy: Az irodában egy valakinek szülinapja volt. Felköszöntöttük (virág, bonbon, töktudja mi). Ő pedig készült, és hozott sós rágcsát, édes sütit, üdítőt, és megkínált vele minket, így egy kis együtt ünneplés volt iroda szinten.
Nálunk kb. mindenki utált mindenkit, így szülinapozás sem volt.
Egy korábbi munkahelyen összedobtak az ünnepeltnek valami apróságot, az meg valami rágcsával és üdítővel kínált mindenkit, de ez se volt mindenkire jellemző, viszont az összedobásba nagyon illett mindenkinek beadni.
Volt olyan hely is, ahol csak üdvözlőlap volt aláírással, és ezzel letudtuk.
5 személy azért nem egy nagy tétel, veszel 2-3 féle üdítőt valami sós és valami édes sütit, és jófej vagy. Nem kell nagy tortázni, mert ha nem kapsz ajándékot, akkor még ciki is lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!