Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Éreztél már olyat hogy nem...

Éreztél már olyat hogy nem odavaló vagy arra a munkahelyre?

Figyelt kérdés
Se konfliktus se rossz légkör nincs, de vlmi miatt úgy érzed mégse ott a helyed..
2022. máj. 22. 10:19
 1/9 anonim ***** válasza:
85%

Telitalálat a kérdés. Hajszálpontosan így érzek, ahogy leírtad! :(

Ha folytatni szeretnéd a levelezést bővebben, esetleg privátban megvitathatjuk a részleteket, de nem a nyilvános oldalon.

2022. máj. 22. 10:21
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Igen :S Nálam konfliktusokat szült, most egy olyan helyen vagyok ahol végre úgy érzem hogy itt, nekem, egyenlőre ez jó.
2022. máj. 22. 10:22
 3/9 A kérdező kommentje:
Rendben
2022. máj. 22. 10:22
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Igen, én már többször is éreztem ilyet.
2022. máj. 22. 10:23
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Én is éreztem már így. Viszont nem nagyon kellett dolgozni és jól megfizették, úgyhogy egy félévi vizsgaidőszakot kibekkeltem ott és csak utána léptem le egy jobban fizető helyre.
2022. máj. 22. 10:35
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Igen, többször gondoltam már azt, hogy vezethetnél 3-4x nagyobb csapatot dupla pénzért is ennyi erőfeszítéssel
2022. máj. 22. 10:44
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Nekem az a rossz, hogy korábban egészen családiasnak éreztem a céget.

Aztán most meg bent vagyok irodában és nagyjából olyan mint börtönben lenni. Ott van egy csomó céltalan lézengő, panaszkodó, végletekig lusta szerencsétlen. Akik vagy csak trécselnek, vagy panaszkodnak, vagy ott sincsenek...

Még az a legjobb eset, amikor eltűnnek valamerre, mert akkor legalább tudok nyugodtan dolgozni.

2022. máj. 22. 10:44
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Folyamatosan ez van, tök elszigetelődtem a munkatársaimtól, ugyanakkor nem találok megoldást a kiugrásra vonatkozóan.
2022. máj. 22. 10:54
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Én is ugyanúgy vagyok, mint a #7-es.

Én azt a 8 órát sajnálom, amit itt töltök, ráadásul, most úgy átalakultak a dolgok, hogy kb. 4 óra alatt végzek a melóval....

Egyszerűen pocséklás!!!! Annyi, de annyi mindent csinálhatnék ehelyett, lenne is millió ötletem, de mégiscsak biztos pénz a 300k havonta... Gyáva nyúl vagyok.

2022. máj. 23. 13:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!