Van hogy piszkosul nincs kedved bemenni a munkahelyre dolgozni?
Figyelt kérdés
De úgy, hogy hátad közepére nem kívánod! Pl. gyárba, szalagmunka, vagy akármilyen meló. Mire gondolsz munka közben, hogyan éled túl a napot? Vagy csak elég kitartó lettél az évek alatt, esetleg belefásultál kicsit?2022. máj. 14. 13:08
1/8 anonim válasza:
Az a baj, ha már erre gondolsz akkor itt az ideje váltani. Elég sok időt töltünk a munkahelyen az életünkbe.. ne pazaroljuk el olyan helyre amitől már undorodunk.
Nekem csak olyan szokott lenni, hogy amikor fáradt vagyok vagy nem alszom ki magam azt érzem, hogy ma nem lesz kedvem a sok hülyéhez. Aztán várom, hogy vége legyen.
2/8 anonim válasza:
Gimis vagyok még, de velem is sokszor előfordul az ilyesmi. Általában nem segít, amikor átnézem az órarendem és rájövök, hogy borzalmas óráim lesznek aznap. Olyankor viszek egy könyvet, szünetekben olvasok, úgy próbálom elütni az időt.
3/8 anonim válasza:
volt sokszor.. aztán meguntam és elkezdtem azon dolgozni, hogy ne érezzem ezt soha többet.
4/8 anonim válasza:
Szokott ilyen lenni, de mivel nekem csak a munka létezik, mint pénzkereseti lehetőség, csinálnom kell akkor is, ha semmi kedvem hozzá.
5/8 anonim válasza:
Olyan munkát kell választani, ami elviselhető.
Ha nincs ilyen, keresni kell.
Ha keresni se tudsz, akkor tanulni kell hozzá!
6/8 anonim válasza:
Szokott lenni, de nem tartos allapot, altalaban csak az adott napnak szol. Pl ha epp elkezdtem valami uj konyvet, sorozatot, akarmilyen hobbit es legszivesebben minden pillanatban azzal foglalkoznek. Vagy amikor epp osszebalheztak a kollegak es szar a hangulat bent. Ez utobbi szerencsere megoldodott, eltavolittattuk a balhek fo okozojat.
7/8 anonim válasza:
Mindig de csak az emberek miat hiába váltok ott is vannak emberek.Azért meg nem válalkozok hogy, ne vegyenek körbe az emberkék meg menekülök olyan helyre ahol keveseben vannak.Meg ez igy van ki találva az iskolába is mindig volt egy bunko,idiota természeti törvény ez.
8/8 anonim válasza:
Van, 3-4 ev utan mindegyik munkahelyet megunom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!