Csapatépítőre szívesen mentek?
Onnantól, hogy valaki fizet érte, valakinek szüksége van rá, magyarul nem haszontalan. Ha nem tetszik a piac működése, ne rajtunk boxold le. :)
Nem szeretem a csapatépítőket. A kollégáimat kedvelem, némelyikükkel munkaidőn kívül is összejárunk. A csapatépítőn a programok is jók, azzal sincs baj.
Csak az a baj, hogy a munka a csapatépítő alatt sem áll meg. Ha megpróbálok az itt-ott elcsípett fél órákban SAP-t bűvölni vagy egyéb dolgokat megcsinálni, semmi értelme a csapatépítőnek, hiszen nem szakadtam el a munkától. Ha pedig két napra teljesen hagyom a munkát, eléggé kellemetlen ledolgozni a lemaradást.
Volt benne jó is, meg rossz is.
Alapvetően örültem, hogy elmentem, viszont kötelező volt.
Úgy kötelező, mint minden más.
Ha nem mész el, az lógás a munkából, elsőre fegyelmi.
"akkor szabadnapot kell kivenni arra a napra"
A szabadságot a munkáltató adja ki, és nem jellemző, hogy szervezett csapatépítő napjára kiadjon szabadságot, mert ezzel a saját maga által szervezett programot cseszné szét.
Én 22 év alatt nem is találkoztam ilyennel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!