Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Csapatépítőre szívesen mentek?

Csapatépítőre szívesen mentek?

Figyelt kérdés
Milyen tapasztalatotok van e téren? Későbbi munkátokra volt hatása? Jó élmény volt vagy inkább rossz?
2022. jún. 4. 13:01
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
100%
Nekem semmi bajom a kollégáimmal, a főnököm pedig kifejezetten normális, de totális időpocsékolás számomra az ilyen. Arról szól hogy nap közben erőltetett programok/játékok vannak, amit valaki élvez is de én nagyon unom. Este meg totál bebaszás, sok dugással. Tiszta gólyatábor az egész,amit élveztem is mikor gólya voltam. Házas férfi vagyok, engem az ilyen nem érdekel már. Inkább a saját hobbimnak vagy a családnak szentelem az időt.
2022. jún. 4. 13:58
 12/36 anonim ***** válasza:
77%

Onnantól, hogy valaki fizet érte, valakinek szüksége van rá, magyarul nem haszontalan. Ha nem tetszik a piac működése, ne rajtunk boxold le. :)

2022. jún. 4. 14:09
 13/36 anonim ***** válasza:
80%

Nem szeretem a csapatépítőket. A kollégáimat kedvelem, némelyikükkel munkaidőn kívül is összejárunk. A csapatépítőn a programok is jók, azzal sincs baj.

Csak az a baj, hogy a munka a csapatépítő alatt sem áll meg. Ha megpróbálok az itt-ott elcsípett fél órákban SAP-t bűvölni vagy egyéb dolgokat megcsinálni, semmi értelme a csapatépítőnek, hiszen nem szakadtam el a munkától. Ha pedig két napra teljesen hagyom a munkát, eléggé kellemetlen ledolgozni a lemaradást.

2022. jún. 4. 14:10
 14/36 anonim ***** válasza:
86%

Volt benne jó is, meg rossz is.

Alapvetően örültem, hogy elmentem, viszont kötelező volt.

2022. jún. 4. 14:27
 15/36 anonim ***** válasza:
85%
Kötelező volt, wellnes szálloda, 2 óra szakmai tovább képzés, utána estig idióta detektív játék, este meg buli. Szívesebben iszok inkább a barátaimmal
2022. jún. 4. 14:34
 16/36 anonim ***** válasza:
3%
De mi ez, hogy kötelező? Aki nem megy el, azt kirúgják? És milyen indokkal?
2022. jún. 4. 14:37
 17/36 anonim ***** válasza:
96%

Úgy kötelező, mint minden más.

Ha nem mész el, az lógás a munkából, elsőre fegyelmi.

2022. jún. 4. 14:38
 18/36 A kérdező kommentje:
Ha mondod, hogy nem mész, akkor szabadnapot kell kivenni arra a napra.
2022. jún. 4. 15:17
 19/36 anonim ***** válasza:
0%
Mert ezeket mindig munkaidőben tartják?
2022. jún. 4. 16:01
 20/36 anonim ***** válasza:
93%

"akkor szabadnapot kell kivenni arra a napra"

A szabadságot a munkáltató adja ki, és nem jellemző, hogy szervezett csapatépítő napjára kiadjon szabadságot, mert ezzel a saját maga által szervezett programot cseszné szét.

Én 22 év alatt nem is találkoztam ilyennel.

2022. jún. 4. 16:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!