Hollandiába megyünk csapatépítő tréningre,ami a gyakorlatban annyit jelent,hogy mindenki beáll mint gerely a földbe.Ha most megyek velük először, mikre figyeljek,hogy jól érezzem magam a kollegákkal?
Főnökkel együtt 10en vagyunk, kis fuvarozó logisztikai cég,mindenki fiatal 40 fölött senki nincs.Kovid előtt voltak egy ilyen csapatépítőn, akkor is itt, hát néztem képeket, ha igazat akarok írni, mocskosul bevolt mindegyik rúgva, olyan dolgokat meséltek, amit nehéz elhinni.
Ma este megyünk ki, péntek,szombat és vasárnap jövünk haza.
Mikre figyeljek, ha én csak szolidan szoktam bulizni?
Mondták előre, olyan nincs, hogy nincs, fejre fogok én is állni.
Kicsit tartok tőle, volt már valaki így csapatépítő bulival?
Vízet sokat?
Minek?
Napi 1-1,5 l vízzel elvagyok.
Hát, szerintem jobb ha óvatos az ember ilyenkor, mert elvben persze legyen nagy a buli, de a gyakrolatban lehetnek rossz érzések, ami nem jó meló helyen.
Szerintem te ismered magad, hogy hat rád alkohol ilyesmi. A szerint. Szóval ha tudod, hogy tudsz giga nagy farok lenni ha szénné iszod magad akkor inkább nem ez a jó alkalom :D
De ne tarts tőle, legyél laza, csak max kevesebbet igyál, ha úgy érzed, igyál közben vizet az is segít. Meg esetleg egy egy emberrel is töls időt, beszélgess mélyeket, szerintem jó ilyenkor tényleg valójában megismerni egymást kik vagyunk, szóval szeirntme jó megnyílni, ha nem is a bebaszás közben, de kocsiban, meg egyéb helyzetekben. Mert ez tényleg tud erősíteni a kapcsolatokon, munka is jobb lehet így ha van köztetek emberi szál. (amúgy egy jó bebaszás is alkalmas erre, csak mindenki más, meg azért ez munkahely, van hierarchia, valaki adja a fizu emelést van aki csak kaphatja :D)
Azt mondták nem beszélgetés lesz, hanem valami techno klubot mondtak péntek estére,már lefoglalt nekünk a főnök 10 jegyet.
Megmondom eléggé tartok tőle, hogy itt elszabadulnak az indulatok, és mindenki vadállat lesz.
#5 ne tarts tőle. élvezd :D tud vicces lenni így velük lenni. mondhatod azt is, hogy valakinek vigyázni kell rájuk :D és így tök más máris a sztori, mintha így fujj buli mit csináltok.
amúgy odafelé meg kaja közben meg ezer helyzetben lehet dumálni, akár a buli után hazafelé. ha techno lesz akkor lehet valami szer is befigyel még jobb eséllyel és nem nagyon lesz alvás.
22 vagyok,anyámék is aggódnak hogy lesz ott velem valami.
Elengedni se akart, azt mondta, tudja hogy mennek ezek a dolgok.
Ha kórházba vagy a yardra kerülök, azt mondta látni se akar.
#9 nem tudom eldönteni trollkodsz e :D de ha esetleg nem, akkor ezt is elmesélheted nekik viccesen, hogy mit mondott anyád.
és tanács, ha ilyen kis félénk vagy meg nincs ilyen tapasztalatod, a füvet és gombát csak akkor ha sikerül nagyon összehangolódni velük közben. és buliban inkább eksztazi vagy speed pl. ezek sokkal egyszerűbbek és segítenek zenére hangolódni. vagy fűböl a buli előtt max egy slukk.alkohollal ez is segíthet zenére hangolódni.
Meg halgass otthon technot, kérd meg küldjenek zenéket, hogy rá legyél hangolva ha amúgy nem ilyet hallgatsz,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!