Hollandiába megyünk csapatépítő tréningre,ami a gyakorlatban annyit jelent,hogy mindenki beáll mint gerely a földbe.Ha most megyek velük először, mikre figyeljek,hogy jól érezzem magam a kollegákkal?
Főnökkel együtt 10en vagyunk, kis fuvarozó logisztikai cég,mindenki fiatal 40 fölött senki nincs.Kovid előtt voltak egy ilyen csapatépítőn, akkor is itt, hát néztem képeket, ha igazat akarok írni, mocskosul bevolt mindegyik rúgva, olyan dolgokat meséltek, amit nehéz elhinni.
Ma este megyünk ki, péntek,szombat és vasárnap jövünk haza.
Mikre figyeljek, ha én csak szolidan szoktam bulizni?
Mondták előre, olyan nincs, hogy nincs, fejre fogok én is állni.
Kicsit tartok tőle, volt már valaki így csapatépítő bulival?
3 nap alatt azért tehetség kell ahhoz, hogy ne beszélgessetek egymással. A vizes értetlenkedésedet pedig külön nem értem. Tényleg nem egyértelmű, hogy miért írta ezt az első? Akkor tényleg lehet nem neked való ez a bulizás dolog. :D
Ne keverj különböző drogokat (az alkohol is az) egymással. Igyál sok vizet. Ne hagyd, hogy a csoportnyomás hatására olyat csinálj, amit egyébként magadtól nem szeretnél.
13
Nem a skizofrénia esélyét, hanem azt, hogy előjön.
#14 ez már sokkal jobb hozzáállás ez a "hát elképzelni sem tudom, mi lesz ebből." :D szerintem ha ilyet is mondasz nekik az is már laza dolog. tök lehet adni magadat úgy is, hogy nem utasítod el, ahogy ők élnek. tök ok, hogy te vagy a srác akit fél anyu és nem csinált még ilyet. szerintem legyél őszinte, de nyitott. ekkor tök kényelmes lehet valamit ki is hagyni stb. és ez jó ez a hozzáállás, hogy na megnézed, hogy ez meg mi :D
amúgy kis alkohol, kicsi fű zenével nem rossz. mert a fű kicsit engedi az érzelmeket összefolyni a zenével. de egyetértek a többiekkel, hogy a fű bonyolultabb dolog. és az is trükkös, hogy nem egyből hat. szóval ha egy slukkba beleszívsz, akkor az tíz perc múlva hat talán addig nem tudod ez most mennyi. szóval ne szívj még egyből többet. hollandiában a legtöbben akik rosszul vannak attól lesznek, hogy nem tudják, hogy egy két slukk tiszta fű is már hatni fog és nagyon túl tolják,mert még nem hat. meg szerintem az is más, ha közvetlen a buli előtt amikor már zene lesz. zenével sokkal jobb minden szer. viszont akármit tolsz a mennyiségekre nagyon figyelj. eksztazikból is vannak nagyon erősek manapság. szóval fél elég lehet és várj egy órát másfél órát legalább, hogy lásd hogy hat. stb. a legnagyobb hiba bármilyen szerrel, hogy türelmetlen az ember és nem tudja kivárni míg hat és még adagol. és mire hat már túl sok lesz. ha ott lesztek reggelig a buliban bőven van idő mindenre nem kell sietni.
amúgy ha meg bejön kicsit a techno, rátudsz hangolódni erre a monoton törzsi dob szerű dologra, akkor lehet csak a zene is jó lehet. sokan járnak egyedül is bulikba csak táncolni. próbáld ki táncolást is otthon :DD esetleg nézz ilyen videót, ahol ilyen csak dobra vagy technoratolja valaki. de a buliban is, ha még nem voltál ilyenben és nem érzed a táncot csinálhatod azt, hogy elmész a többiektől, hogy egyeül legyék és ne feszéjezzenek és megfigyelsz valakit aki tetszik mit csinál és a részletekre nagyon figyelve elkezded eltanulni a mozdulatait. aztán majd kialakul a saját stílusod.
Én imádom a technot és nekem nem okoz problémát bármilyen tudatmódosító szer nélkül hallgatni és táncolni rá, de el tudom képzelni, hogy van akinek ez nem jön be.
Óvatosan mindenből, főleg a kinti fűvel, az nem olyan, mint amiket itthon lehet szívni. Ha nem akarsz semmit tolni, mondd meg, ha felnőtt értelmes emberekről beszélünk, nem fognak akadékoskodni.
Nos előző munkahelyen volt bőven "csapatépitő", egyszer meg bőven elég volt elmenni olyan buliba amire nem igazán akartam. Francnak hiányzik ébren lenni annyi részeg közt.
Nálam még a fű ellen is 0 tolerancia van, erősen elgondolkoznek egy másik munkahelyen.
Boldog lepontozast.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!