Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mindig a dolgozóval van a baj?

Mindig a dolgozóval van a baj?

Figyelt kérdés
A főnökség a dolgozót, rendszeres munkavégzésre kényszeríti, szabadnapjait is rendszertelenül adja ki, sőt még több részlegen dolgoztatja, pedig nincs benne a szerződésben, nem is fizeti ezt meg senkinek. Aztán levegőnek nézik, állandóan azt mutatják, hogy vele van a probléma, pedig nem, hanem a vezetőséggel. Ott lop az ember, ahol tud, egymást is támogatják ebben, emellett gonoszok is. Ha ilyen a vezetőség, akkor a távoli nagyfőnök fogja viselni a következményeket a bíróságon?
2022. jún. 4. 10:35
 1/4 anonim ***** válasza:
67%

Ha a dolgozó nem áll ki magáért, csak elvonul sebet nyalogatni, a távoli nagyfőnök soha nem fog kikötni a bíróságon.

Én értem, hogy a legtöbb ember fél vagy nem tud könnyen állást váltani, de ha egy olyan embernek dolgoztok, akinek ennyire nem értetek egyet a módszereivel, tulajdonképpen mit vártok?

Én 3 napig voltam egyszer egy munkahelyen és szemrebbenés nélkül mondtam fel, mikor ennél kisebb belső hiányosságoknak, "szürkézésnek" voltam szemtanuja.

Ha törvénybe ütközik, amit csinál, például csal az adózással és úgy bukik le, hogy ti ott dolgoztok, a ti nyakatok is el lesz kapva. Ti is ugyanúgy közreműködtök egy bűncselekményben. Gondoltam szólok, hogy ilyen esetben nem a főnök az egyetlen, akit büntetnek.

2022. jún. 4. 11:11
 2/4 anonim ***** válasza:
Ezek a dolgok nem mennek ki. Minél feljebb vagy egy gyárban, annál több disznóságot látsz. Pl a mi helyünkön, kés élen táncol az egész rendszer
2022. jún. 4. 11:12
 3/4 anonim ***** válasza:
Igen a dolgozóval, mert a rohadék elmer menni táppénzre ha beteg meg néha vannak családi ügyei amit nem tud, csak akkor megoldani ha szabira megy. Ja és a büdös gané nyáron nyaralni akar menni, amikor ő szeretne. Ja és nem ért egyet a munkahelyi dolgokkal, nem tetszik neki se a fizetés se a kötelező túlóra. Ki ért őket.
2022. jún. 4. 11:28
 4/4 anonim ***** válasza:

Én inkább azt vettem észre, hogy a fejétől bűzlik a hal.

Nyilván előfordul olyan is amikor egy dolgozó a hibás, de a körülmények a vezetosegtol fuggenek.

2022. jún. 4. 13:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!