Mindig a dolgozóval van a baj?
Ha a dolgozó nem áll ki magáért, csak elvonul sebet nyalogatni, a távoli nagyfőnök soha nem fog kikötni a bíróságon.
Én értem, hogy a legtöbb ember fél vagy nem tud könnyen állást váltani, de ha egy olyan embernek dolgoztok, akinek ennyire nem értetek egyet a módszereivel, tulajdonképpen mit vártok?
Én 3 napig voltam egyszer egy munkahelyen és szemrebbenés nélkül mondtam fel, mikor ennél kisebb belső hiányosságoknak, "szürkézésnek" voltam szemtanuja.
Ha törvénybe ütközik, amit csinál, például csal az adózással és úgy bukik le, hogy ti ott dolgoztok, a ti nyakatok is el lesz kapva. Ti is ugyanúgy közreműködtök egy bűncselekményben. Gondoltam szólok, hogy ilyen esetben nem a főnök az egyetlen, akit büntetnek.
Én inkább azt vettem észre, hogy a fejétől bűzlik a hal.
Nyilván előfordul olyan is amikor egy dolgozó a hibás, de a körülmények a vezetosegtol fuggenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!