Egy főnöknek nem az az érdeke hogy egy problémás dolgozóval tisztázza a gondokat és javuljon a helyzet vagy húzzon el onnan? A háta mögötti pofázás mit old meg?
Abban mi a pláne egy főnöknek hogy van egy több szempontból is problémás ember, akihez nem megy oda és nem mondja bele a szemébe mi a gond, hanem a háta mögött pofáziok róla de azért ki se rúgja? Ebben mi a biznisz?
Nem úgy kéne hogy odaállok elé belemondom a szemébe a gondokat (És nem a háta mögött ugatok róla..) és ezzel változhat javulhat a helyzet?
Vagy ha nem menthető a helyzet, akkor felmondás és kész.
De abban mi a biznisz hogy ott a „szar“ ember, akinek a háta mögött megy az ugatás milyen szar, de bele a szemébe senki nem meri neki elmondani (fél tőle a főnők???) és ki sincs rúgva évek óta?
"Te ki vagy a történetben? "
Én egy kollega aki tágra nyílt szemekkel néz hogy hát ilyen van? Hogy egy felnőtt ember egy állítólagos "főnök" ugat egy alatta levő emberről hogy ilyen szar meg olyan szar-de nem áll elé és mondja a szemébe.
Ha olyan szar miért van még a helyén?
Mást kérdezek!
Ha olyan szar és még a helyén van-akkor maga a főnök miért van még a helyén?
A főnök dolga hogy jó ember legyen a jó helyen. Ha a főnök tudja hogy szar ember van a helyén és nem tesz ellene évek alatt sem-tán nem is szar az az ember, tán lehet maga a főnök egy szar-őt kéne kivágni.
"Főnök, főnök, sehol semmi, én ugyanolyan senkinek tartom a főnöknek nevezett egyént, mint egy szánalmas csövest az utcán, ugyanolyan büdöset szarik."
Én is azt mondom hogy "állítólagos" főnök, de az még kevés hogy egy trógerjanira rátettek egy billogot hogy "főnök" attól az még csak egy utolsó trógerjani-aki volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!