Szereted a munkahelyed?
#8 Amúgy szerintem ez tök röhejes... Mármint nem az, hogy 100 ezerrel boldogabb lennél, hanem a tény, hogy ennyire aprópénzzel az átlag dolgozót boldoggá lehetne tenni.
És még ezt az aprópénzt sem kapják meg, miközben a cégvezetés és a kiválasztottak marhára nem aprópénzt keresnek, hanem azt a 100 ezret elköltik egy éjszaka alatt, meg eltankolják 1 hét alatt.
Nekem ez a 3. munkahelyem, és a 3-ból 2-őt szerettem (illetve a jelenlegit szeretem), a második helyen pedig, ami nem tetszett, csak egy hónapot voltam. Ott volt a legkevesebb a fizetés, és a munka sem volt annyira nekem való.
Az első helyemen magát a munkát nagyon szerettem, de a fizetés ott is elég kevés volt. A 2,5 év alatt, amíg ott voltam, semmit nem emeltek, és a végén már nagyon rossz volt a légkör, mert tulajdonosváltás volt, és bizonytalanná vált, hogy ki maradhat, és kit fognak elküldeni. Ez rányomta a bélyegét minden napunkra.
A mostani helyemen valamivel több a fizetésem is, és full home office-ban dolgozom. Csak most, amilyen infláció van, ez a fizetés is kezd sajnos kevés lenni. Maga a munka itt is tetszik, illetve kihívásnak is érzem, mert eddig mást dolgoztam. Ez számomra kevésbé kreatív munka, kicsit monotonabb, és néha hiányzik az a munka, amit a korábbi munkahelyemen végeztem, de hobbiként tudom csinálni, később pedig lehet, hogy megpróbálom majd folytatni vállalkozóként.
Nem szeretem a munkahelyemet meg az adott munkakört amit csinálok, de még szándékomban áll ott maradni pár évet, mert jó fizetés.
Audi-ba dolgozok soron 3 műszakba, a munka unalmas és fizikailag meg terhelő is néha, de jelenleg nem szeretnék fel mondani, mert a jelenlegi viszonyokhoz képest jól meg fizetik.
Hosszú távon nem lehet ezt a fajta munkát csinálni, mert az ember ki fog készülni mind fizikailag és szellemileg is.
Addig is gyűjtőm a pénzt, és ha minden jól megy akkor pár év és egy saját vállalkozásba kezdek.
1-5
Mi nem egy helyen dolgozunk véletlenül? 🤣 hasonló helyzetek uralkodnak, ilyen xar működés nem hiszem hogy elterjedt pedig, ez az első hogy én is ilyet láttam…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!