Jó ötlet-e elköltözni a fővárosba a több lehetőség reményében, ha jelenleg van egy olyan munkahelyem amit szeretek, de a környéken nincsen több lehetőség?
Közgazdász diplomám van, illevte jelenleg a Pénzügy mesterszakon tanulok utolsó évesként.
Van egy jól fizető munkahelyem, szeretem amit csinálok, jó a csapat is.
Viszont elgondolkoztam rajta, hogy most vagyok 26 éves, és ha egyszer innen kirúgnak, vagy szimplán a váltás mellett döntök, akkor nem lesz nagyon lehetőségem a környéken, ezért elkezdtem gondolkozni, hogy felköltözök Budapestre, hiszen mikor költözzek, ha nem most szingliként, még gyerek nélkül.
Mármint úgy gondolkodok, hogy hiába szeretem nagyon a munkám, és amúgy a környéket, előbb utóbb elfog jönni a váltás ideje, és jobb lenne most elköltözni, hogy több lehetőségem legyen, mint később, mert most még könnyebb.
Jaj ez nem amerika, hogy elmegyünk a nagyvárosba szerencsét próbálni.
Jelentkezel, összeszervezel pár interjút, max felmész 1-2 napra és ha már megvan a biztos állás, felköltözöl. Fordítva hülyeség.
De azért pest sem egy kánaán. 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!