Mennyi időt érdemes hagyni az új munkahelynek, ha nem tetszik?
Figyelt kérdés
Ez a 3. munkahelyem. Az elsőn helyen 1 évig dolgoztam, a másodikon meg 3 évig.
Most munkahelyet váltottam a több fizetés, meg a jobb körülmények reményében, de igazából eddig nem igazán tetszik. 3 hete vagyok itt, a kollégák sem szimpatikusak, illetve maga a munka sem egészen arról szól amit előzetesen megbeszéltünk. Röviden másra számítottam. Elkezdtem újra keresgélni, de nem tudom hogy így pár hét alatt meg lehet-e állapítani egy helyről hogy nekem való-e vagy sem. Lehet érdemes lenne még várni kicsit? Nálatok mennyi idő volt, míg belerázódtatok egy új munkába?
2022. máj. 19. 09:06
11/13 anonim válasza:
Kérdező pont így jártam hasonló parameterekkel én hamar eljöttem. Utólag azt mondom várhattam volna mivel az nem egy átjáró ház. Ezt gondold vegig..
12/13 anonim válasza:
Pontosítsd mi az ami nem tetszik. Én is másra számítottam, de utólag kitisztult, hogy talán azert mert eddig nem voltam "ilyen" helyen.
13/13 anonim válasza:
Elmehetsz de ne keres munkát egyböl maradj otthon minimum 3 hónapot hogy, mit akkarsz csinálni.Jó munkahely nincs max itthon külföldi multinál ahol nem magyar a vezetés.A magyarok nagyon le huzák az embert akkár hova is mész meg mindig bunkoznak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!