Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Bevállalnátok egy és fél óra...

Bevállalnátok egy és fél óra utazást ahol 3x kell átszállni de tetszik a munka?

Figyelt kérdés
1 műszakos viszont nagyon messze van tőlem de tetszenek a munkák ott. Csak tartok az utazástól sőt ma nagyon elfáradtam benne főleg az egyik busz útja csak nem fél óra volt egy meg állónál és még a gyaloglás is de hétvégén nincs munka. Jelenleg nincs más olyan munka ami érdekel és mehetnék megnézni viszont jelentkeztem azért és szoktak hívogatni engem viszont ez csábít de többen mondták hogy 3 vagy többszöri átszállás nem ajánlott főleg ahol több mint 1 óra az út mi lesz ha az egyik késik 6 percet vagy lerobban, így a többi átszállás odébb csúszik. Holnap már mehetnék dolgozni rendesen de minden más rossz ebben, főleg hogy pár hónap után már más hova költöznek (nem budapest) ahova csaknem 6x átszállás lenne nekem oda plusz bérlet stb..így meg ezt a pár hónapot megérné ott ledolgozni míg máshová nem találok addig munkát vagy keressek most is és hagyjam ezt? Itthon még segítenek. Sok ülő munka van ott de nem tudom.

2021. szept. 28. 19:52
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Vállald be, ha nem bírod az 1-2 hét alatt kiderül, az még bőven benne van a próbaidőben és addig indoklás nélkül felmondhatsz.
2021. szept. 28. 20:05
 2/11 anonim ***** válasza:
62%
Nem, nem vagyok hajlandó tömegközlekedni, adjanak benzinhozzájárulást.
2021. szept. 28. 20:32
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Egyetemre is ennyit utaztam, szerintem próbáld ki. Jól lehet közben olvasni, ha amúgy nem jut rá időd.
2021. szept. 28. 21:54
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha Ausztriába kellene ennyit ingáznom, nettó 600 ezres fizuért, akkor bevállalnám. Magyarországon nem.
2021. szept. 28. 21:56
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Fogd fel kalandnak és egyedi megoldásnak - ilyet más úgysem csinál.

Aztán nem gondoltál arra még, hogy közelebb költözhetnél később?

2021. szept. 28. 23:03
 6/11 anonim ***** válasza:
76%
Nekem csak 3x átszállás volt, de 1 kezemen meg tudom számolni, hogy 1 év alatt hányszor értem be a hivatalos munkakezdésre. Sokszor már az első busz késésben volt, volt mikor kimaradt, a következő meg 20 perc múlva jött, a 2. járat rendszeresen dugóba került, a 3. meg sokszor maga elé engedte a kereszteződésnél azt a buszt, amire még át kellett volna szállnom, így maradt a gyaloglás, és a késés. Volt, hogy a trolik álltak, a busz lerobbant a lehető legrosszabb helyen, benéztem és rossz járatra szálltam, egy rémálom volt az az év, örökös rohanásban voltam, nem vállalnám még egyszer, csak előtte jó helyen volt az iroda, menet közben jött a költözés hozzám képest a város másik szélére.
2021. szept. 29. 15:21
 7/11 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat, végül nem vállaltam.

Találtam sokkal közelebbit szerencsére, a munkát meg nem bánom annyira úgyis csak pár hónapig lenne.

2021. szept. 29. 15:37
 8/11 anonim ***** válasza:
0%
Nos, azt a pár hónapot esetleg még bicajjal is kibírtad volna....
2021. szept. 29. 19:47
 9/11 A kérdező kommentje:
8.arra nem gondoltál hogy nem mindenkinek van bicaja...
2021. szept. 29. 19:54
 10/11 A kérdező kommentje:
8.mellesleg bringával is baromi messzi az a hely....
2021. szept. 29. 19:58
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!