Bevállalnátok egy és fél óra utazást ahol 3x kell átszállni de tetszik a munka?
Figyelt kérdés
1 műszakos viszont nagyon messze van tőlem de tetszenek a munkák ott. Csak tartok az utazástól sőt ma nagyon elfáradtam benne főleg az egyik busz útja csak nem fél óra volt egy meg állónál és még a gyaloglás is de hétvégén nincs munka. Jelenleg nincs más olyan munka ami érdekel és mehetnék megnézni viszont jelentkeztem azért és szoktak hívogatni engem viszont ez csábít de többen mondták hogy 3 vagy többszöri átszállás nem ajánlott főleg ahol több mint 1 óra az út mi lesz ha az egyik késik 6 percet vagy lerobban, így a többi átszállás odébb csúszik. Holnap már mehetnék dolgozni rendesen de minden más rossz ebben, főleg hogy pár hónap után már más hova költöznek (nem budapest) ahova csaknem 6x átszállás lenne nekem oda plusz bérlet stb..így meg ezt a pár hónapot megérné ott ledolgozni míg máshová nem találok addig munkát vagy keressek most is és hagyjam ezt? Itthon még segítenek. Sok ülő munka van ott de nem tudom.2021. szept. 28. 19:52
11/11 anonim válasza:
A kérdés, mint olvastam, megoldódott.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!